Події

У селі Житомирського району від жарини сталася пожежа, яку гасили майже годину

21 July 2024, 11:39

У селі Попільня від знищення вогнем врятували приватне домоволодіння.

Про це 21 липня повідомляє пресслужба головного управління ДСНС у Житомирській області.

«20 липня о 12:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння у с. Попільня Житомирського району. На місці події бійці ДСНС встановили, що пожежа виникла в дерев’яному піддашку з невеликою кількістю минулорічного сіна площею 25 кв. м. Вже звідти полум’я поширилося на дах прибудованої цегляної господарської будівлі площею 60 кв. м. Існувала загроза розповсюдження вогню на гараж та ще один сарай, що розташовані неподалік», - йдеться у повідомленні.

Менш ніж за годину пожежу було ліквідовано. Вогнем знищено дерев’яний піддашок з сіном та 4 кв. м шиферної покрівлі господарської будівлі. Завдяки оперативним діям рятувальників інші будівлі ушкоджень не зазнали. Загиблих та травмованих немає.

До гасіння залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки. Ймовірна причина пожежі – потрапляння малокалорійного джерела запалювання. Попередньо, в дерев’яний піддашок з сіном потрапила жарина.

Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, 14 липня 2024 року під час пожежі в приватному будинку у Бердичеві загинув власник осели 1959 р.н.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожеда ДСНС  
Матеріали по темі