Місто

Житомирян запрошують взяти участь в опитуванні про корупцію

23 July 2024, 12:09

Житомирська міська рада запрошує жителів територіальної громади взяти участь в опитуванні щодо корупційних ризиків.

Про це 23 липня повідомила пресслужба міськради.

«У Житомирській міськраді працює робоча група з оцінки корупційних ризиків. Наразі група досліджує внутрішнє середовище, вивчає нормативно-правові акти та розпорядчі документи, що регулюють діяльність виконавчих органів Житомирської міської ради», - йдеться в повідомленні.

Запрошуємо відповісти на декілька запитань за покликанням - https://docs.google.com/.../1FAIpQLSe9my.../viewform...

«Опитування анонімне і є одним із джерел ідентифікації ризиків. Результати будуть використані для підготовки Плану доброчесності Житомирської міської територіальної громади», - розповідають у міській раді.

Як повідомляв Житомир.info, 25 жовтня 2019 року мер Сергій Сухомлин підписав розпорядження про створення робочої групи для розробки Плану доброчесності міста: до 27 грудня 2019 року робоча група мала підготувати проєкт рішення зазначеного плану. 16 січня 2020 року у пресцентрі Житомирської міської ради відбулося фінальне засідання робочої групи з підготовки Плану доброчесності Житомирської міської об’єднаної територіальної громади на 2020-2021 роки. 4 травня 2023 року міський голова Житомира Сергій Сухомлин вніс зміни у своє розпорядження від 2021 року щодо розробки Концепції електронного кабінету депутата Житомирської міської ради та методології оцінки депутатської діяльності.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: опитування корупція план доброчесності доброчесність  
Матеріали по темі