Події

У Житомирі водій Daewoo збив 10-річного пішохода, хлопчика доставили до лікарні

24 July 2024, 13:06

Поліцейські розслідують ДТП з травмуванням дитини у Житомирі.

Про це 24 липня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 23 липня по вулиці Корольова в обласному центрі. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Попередньо, водій автомобіля «Daewoo», 34-річний житомирянин, допустив наїзд на хлопчика, який у той час перетинав автошлях», - йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП пішохід, 10-річний житомирянин, отримав тілесні ушкодження. Хлопчика було доставлено до медичного закладу.

Нині слідчі Житомирського райуправління поліції з’ясовують усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 7 червня у Гладковицькій громаді Коростенського району ВАЗ збив 7-річну дівчинку, яка їхала на велосипеді, дівчинку госпіталізували до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 6 травня 2024 року на перехресті вулиць у Звягелі автобус Setra збив 9-річного хлопчика, дитину доставили до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДТП дитина пішохід неповнолітній малолітній 
Матеріали по темі