Місто

У гідропарку в Житомирі відбудуться змагання з бігу та скандинавської ходьби, участь за попередньою реєстрацією

25 July 2024, 12:18

У житомирському гідропарку 4 серпня відбудеться безоплатний забіг на різні дистанції для усіх охочих. Для участі потрібно зареєструватися за посиланням.

Про це 25 липня повідомила пресслужба Житомирської обласної державної адміністрації.

«Заняття спортом – приємний і доступний спосіб турботи про себе. Спорт розвиває силу волі та мотивує прагнення до перемоги у всіх сферах діяльності та робить людей стійкими до негативних факторів зовнішнього середовища», - йдеться у повідомленні.

В рамках програми Президента України «Активні парки — локації здорової України» на Житомирщині відбудеться два безкоштовні забіги для усіх охочих:

  • 3 серпня — м. Коростень, центральний парк ім. Островського. Реєстрація за посиланням.
  • 4 серпня — м. Житомир, гідропарк (оглядове колесо). Реєстрація за посиланням.

Дистанцію можна обрати самостійно: дитячий забіг на 100 м, біг 5 км та 10 км, скандинавська ходьба 5 км.

Видача стартових пакетів: 8:00-9:45;

Старт забігу: 10:00

Також можна взяти участь в опитуванні про вплив рухової активності на ваше фізичне та психічне здоров’я – впишіть «РУХ» в https://t.me/UReportUkraineBot

Довідково від ОВА: «Активні парки — локації здорової України» — це проект Президента України, який направлений на оздоровлення всієї нації та створення вільного доступу до рухової активності.

Як повідомляв Житомир.info, 16 липня 2023 року у Житомирі проходив проєкт «Активні парки – локації здорової України», на який виділили гроші з держбюджету. До заходу долучилися близько 200 спортсменів, які демонстрували майстерність з бігу та скандинавської ходи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: змагання гіадропарк забіг скандинавська ходьба активний парк ОВА 
Матеріали по темі