Місто

Двоє житомирських спортсменів отримають грошові виплати за призові місця на чемпіонатах світу та Європи з сучасного п’ятиборства

25 July 2024, 16:54

Срібний призер чемпіонату світу, чемпіон Європи з сучасного пʼятиборства та їх тренери отримають грошові винагороди за досягнення у змаганнях.

Відповідне розпорядження 24 липня підписав міський голова Сергій Сухомлин.

«Відповідно до п.3.3. цільової програми «Житомирська міська територіальна громада - територія розвитку фізичної культури і спорту на 2021-2024 роки», затвердженої рішенням сесії Житомирської міської ради від 24.12.2020 року Nº39, рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 01.03.2023 Nº177 «Про встановлення винагород спортсменам і тренерам Житомирської міської територіальної громади за досягнення високих спортивних результатів на міжнародних змаганнях» (зі змінами та доповненнями - рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 19.04.2023 Nº 444), та на підставі клопотання Житомирської федерації сучасного пʼятиборства від 16.07.2024 Nº 10: Управлінню у справах сімʼї, молоді та спорту міської ради провести у липні-серпні 2024 року виплату грошової винагороди за високі спортивні досягнення», - йдеться у повідомленні.

Виплати призначили:

  • Сичу Данилу Анатолійовичу - срібному призеру чемпіонату світу з сучасного пʼятиборства серед юніорів, у сумі 15 000 гривень;
  • Гриню Максиму Олександровичу - чемпіону Європи з сучасного пʼятиборства серед юнаків (U-17), у сумі 12 500 гривень;
  • Тищенку Віталію Анатолійовичу - тренеру Сича Данила - срібного призера чемпіонату світу з сучасного пʼятиборства серед юніорів, у сумі 7 500 гривень;
  • Юрчаку Олексію Анатолійовичу - тренеру Гриня Максима - чемпіона Європи з сучасного пʼятиборства серед юнаків (U-17), у сумі 6 250 гривень.

Нагадаємо, з 2 по 6 липня у Туреччині українська збірна здобула «золото» на чемпіонаті Європи з сучасного п'ятиборства, у складі команди був житомирянин - Гринь Максим.

У Єгипті з 24 по 30 червня на чемпіонаті світу з сучасного п’ятиборства збірна команда України здобула «срібло», у складі команди змагався житомирянин - Сич Данило.

Як повідомляв Житомир.info, 11 липня пресслужба Житомирської міської ради інформувала, що у Житомирі переможцям й призерам міжнародних змагань та їхнім тренерам вручили грошові сертифікати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спорт змагання чемпіонат грошова виплата Сухомлин тренер пʼятиборство 
Матеріали по темі