Місто

Кілька мікрорайонів Житомира з 16:00 залишаться без води через вимкнення насосних станцій від електропостачання

29 July 2024, 10:09

Сьогодні у Житомирі планується вимкнення від електропостачання 3 водопровідних насосних станцій, у зв’язку з чим з 16:00 буде відсутнє водопостачання у деяких мікрорайонах.

Про це 29 липня інформує КП «Житомирводоканал».

За інформацією Житомиробленерго, сьогодні планується вимкнення від електропостачання 3 водопровідних насосних станцій:

  • ВНС «Північно-Західна» (з 16:00 до 17:00) - забезпечує водопостачанням мікрорайон Маликова та Клосовського;
  • ВНС «Богунія» (з 16:00 до 17:00) - забезпечує подачу води Богунії;
  • ВНС 2Крошня» (з 16:00 до 17:00 та з 21:00 до 22:00) – «транспортує» воду жителям Крошні.

«Доки ми підключатимемо прилади резервного живлення - у вказані години очікуватимуться тимчасові зупинки подачі води», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, через нестачу електроенергії 17 липня комунальне підприємство «Житомирводоканал» працювало на генераторах. Прогнозували відключення від електропостачання двох водопровідних насосних станцій.

Як повідомляв Житомир.info, з 15 липня 2024 року у Житомирі почали застосовувати графіки погодинних відключень. Зокрема, з ранку 16 липня в центрі міста частково знеструмлена Київська і прилеглі квартали, на деяких перехрестях центральної вулиці не працюють світлофори. Заклади, переважно, аптеки, використовують генератори. Вранці 16 липня пресслужба Житомирської міської ради анонсувала, що через складну ситуацію з електрикою КП «Житомирводоканал» працюватиме на генераторах. Того ж дня «Житомирводоканал» під’єднав генератори. Однак, через спеку один вийшов з ладу, його ремонтували фахівці. 18 липня пресслужба Житомирської міської ради повідомила, що генератор, який вийшов з ладу, замінили. «Житомирводоканал» забезпечив альтернативне живлення каналізаційної насосної станції «Чуднівська».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал відключення Житомирводоканал насосна станція електропостачання Житомиробленерго 
Матеріали по темі