Місто

На Жуйка у Житомирі патрульні під час перевірки Renault виявили у шофера підроблене водійське посвідчення

31 July 2024, 12:17

У Житомирі вночі 30 липня на вул. Жуйка патрульні перевіряли авто і виявили у шофера посвідчення водія з ознаками підробки.

Про це 31 липня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Ми виявили посвідчення водія з ознаками підробки. Учора, під час дії комендантської години, на вулиці Жуйка патрульні зупинили автомобіль Renault. Водій надав інспекторам необхідні документи для перевірки.Під час перевірки інформації, з’ясувалося, що посвідчення водія з такими серією та номером у єдиній інформаційній системі, присвоєне іншому водію», - йдеться в повідомленні.

Також документ мав і візуальні ознаки підробки, а саме: шрифт реквізитів символів документа відрізнявся від встановленого зразка; бланк відрізнявся за кольором та фізичними властивостями від бланків, які офіційно перебувають в обігу; відсутній мікротекст.

Для зʼясування всіх обставин інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Нагадаємо, 11 липня у Житомирі на вул. Київській патрульні зупинили маршрутку за порушення ПДР і виявили у водія посвідчення з ознаками підробки.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 9 квітня 2024 року під час комендантської години патрульні виявили водія з фальшивими правами, а на блокпосту у Житомирі – водійку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водій права посвідчення патрульні вул.Жуйка підробка  
Матеріали по темі