Події

На підприємстві в Житомирській області сталася пожежа, горіло приміщення для лісоматеріалів та вантажівка

6 August 2024, 15:32

В Олевську та Коростені сталися дві пожежі піднавісів для зберігання дерев’яних матеріалів, в одному з них була вантажівка.

Про це 6 серпня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України в Житомирській області.

«6 серпня о 07:17 по лінії «101» надійшло повідомлення про пожежу на одному із приватних підприємств м. Коростень. На місці події бійці ДСНС встановили, що горить дерев’яна споруда для зберігання лісоматеріалів та вантажний автомобіль. Площа пожежі складала 300 кв.м. Існувала загроза розповсюдження полум’я на цегляну пилораму, що знаходилася на відстані декількох метрів», - йдеться в повідомленні.

Враховуючи масштаби пожежі та задля безперебійної подачі води, керівником гасіння пожежі було прийнято рішення залучити додаткові сили та засоби. На місці події працювали 3 одиниці пожежної техніки ДСНС та по 1 автомобілю місцевого підприємства, лісгоспу АПК та виправної колонії.

«Цієї ж доби рятувальники ліквідовували пожежу ще одного піднавісу в м. Олевськ. Близько 40 хвилин знадобилося рятувальникам для ліквідації загоряння. Вогнем знищено споруду та 5 куб.м дощок, що зберігалася там. Завдяки оперативним діям альтанка та 1 куб.м дощок ушкоджень не зазнали», - повідомляють рятувальники.

Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Нагадаємо, упродовж доби 4 серпня у Житомирі загорілися два легкові автомобілі.

Як повідомляв Житомир.info, 7 липня 2024 року у Коростенському районі рятувальники ліквідували пожежу на підприємстві з виробництва палет.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа Олевськ вантажівка Коростень піднавіс рятувальник  
Матеріали по темі