Місто

У центрі Житомира зупинялися тролейбуси через те, що на лінії застряг струмоприймач

13 August 2024, 13:12

Опівдні на вулиці Київській у Житомирі не курсували тролейбуси.

Про це Житомир.info повідомила читачка.

У трамвайно-тролейбусному управлінні розповіли, що стало причиною зупинки тролейбусів у центрі Житомира.

«О 12.15 годині на лінії застряг «башмак» струмоприймача, водій сам не зміг вивільнити, аварійна також, довелося вимикати електроенергію на цій ділянці мережі, щоб вручну його збивати молотком. Впоралися за пів години. тролейбуси вже курсують», - розповів у коментарі Житомир.info директор КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Сергій Лазарєв.

Нагадаємо, 22 липня у відеосюжеті ми розповідали, що у Житомирі під час відключень електроенергії ТТУ почало перепідключати підстанції для електротранспорту.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 15 липня 2024 року через відключення електроенергії тимчасово не курсували трамваї, тролейбуси деякими вулицями також не їздили. 11 липня 2024 року після 10 години у середмісті Житомира через відключення електрики зупинилися тролейбуси та трамваї. У коментарі Житомир.info заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук повідомив, що пік навантаження знаходиться на вулиці Вітрука. Електротранспорт не курсував вулицями Вітрука та Вокзальною.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТТУ тролейбус Лазарєв струмоприймач Київська башмак  
Матеріали по темі