Місто

Житомирські комунальники зрізають асфальт, який поплавило від аномальної спеки

13 August 2024, 15:25

У Житомирі на вулиці Київській комунальники зрізають пошкоджений асфальт.

Про це 13 серпня Житомир.info повідомила читачка.

У комунальному підприємстві «Управління автомобільних шляхів» нам розповіли, що зараз зрізають те асфальтне покриття, яке пошкодила аномальна спека.

«Зараз на центральних вулицях міста проводимо фрезерування напливів, які утворилися через аномальну спеку, коли було під +40. Працюємо з асфальтним покриттям на зупинках громадського транспорту вулиць Київської, Любарської, Покровської, Перемоги, Вільський шлях та багатьох інших. Вже завершили фрезерування напливів на Чуднівській. Плануємо закінчити роботи до кінця будівельного сезону, поки дозволятиме погода», - розповів у коментарі Житомир.info начальник КП «Управління автомобільних шляхів» Андрій Омельчук.

Нагадаємо, у Житомирі комунальники продовжують проводити поточний ремонт доріг: у червні відремонтувати 10 тис. кв. м дороги, а 5 липня зрізали асфальт на проспекті Миру. В управлінні автомобільних шляхів розповіли, який обсяг робіт вже виконали їхні бригади. 7 червня 2024 року житомирських водіїв попереджали про початок робіт на проспекті Миру. Там «латали» ями та тріщини пневмоструменевим методом.

Як повідомляв Житомир.info, 13 та 14 липня 2024 року температура повітря у Житомирській області вночі коливалася від 19 до 24 градусів тепла, а вдень температурний стовпчик показував до +37°. Температурні рекорди зафіксували три дні поспіль: 12 липня температура повітря сягала +35,6; 13 липня у Житомирській області було +36,7,а 14 липня — +36,5. Через аномальну спеку в Житомирі на Михайлівській 13 липня 2024 року включили фонтан, хоча цьогоріч фонтани в обласному центрі вмикати не планували задля економії бюджетних коштів. Мер Сергій Сухомлин пояснював, що кожен рік на обслуговування фонтанів у бюджеті закладається приблизно 1,9 млн грн, але ці кошти краще витратити на придбання дронів для військових.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: асфальт спека наплив фрезерування Омельчук УАШ дорога зупинка  
Матеріали по темі