Місто

У Житомирі відкрився центр продажу квартир будівельної компанії «АртХаус ГРУП» в ЖК «Панорама»

14 August 2024, 12:44

Надійний забудовник, що зводить комфортне та якісне житло: будівельна компанія «АртХаус ГРУП» відкрила центр продажу квартир ЖК «Панорама» на вулиці Героїв Десантників, 19.

Це їх перший проєкт в мікрорайоні Богунія, який ведеться з дотриманням усіх норм та вимог.

«Незважаючи на те, що офіційний старт лише сьогодні, дозвіл на початок будівельних робіт ми отримали 10 квітня поточного року. Станом на сьогодні оздоблене палеве поле першої і другої секції, завершені монолітні ділянки першої секції, і відбуваються кладочні роботи першого поверху першої секції», – говорить начальник відділу продажів Володимир Цвіон.

ЖК «Панорама» є вже 10 проєктом будівельної компанії «АртХаус ГРУП». Усі будинки, що зводить забудовник, вирізняються високою енергоефективністю.

«Купуючи житло у ЖК «Панорама», наші мешканці можуть бути впевнені, що ми отримали усі дозвільні документи, і що будівництво буде завершено вчасно. Адже тільки в поточному році ми ввели в експлуатацію дві секції житлового комплексу «Домашній», «Smart City 2» і «Статус». Кожна квартира має автономне опалення. Висока енергоефективність досягається шляхом використання червоної керамічної цегли, утеплення базальтовою 12-сантиметровою плитою, і використанням якісних металопластикових вікон. Отже, саме ви вирішуєте, коли починається і закінчується ваш опалювальний сезон», – каже начальник відділу продажів Володимир Цвіон.

Для забудовника надзвичайно важлива безпека мешканців, то ж в ЖК «Панорама» передбачена закрита територія, інженерні споруди укриття, робота консьєржів, а також встановлення домофонів та приватний паркінг.

Інфраструктура біля житлового комплексу є розвиненою та простою для користування.

«Окрім чудової транспортної розв'язки поруч знаходяться продуктові супермаркети, відділення «Нової пошти», «Укрпошти», різних банків.

Є медичні заклади, освітні, дитячі садочки. Інфраструктура житлового комплексу «Панорама» передбачає на перших двох поверхах комерційні приміщення, які стануть зручними у використання для мешканців житлового комплексу та мікрорайону в цілому. Є дитячі майданчики, зони відпочинку. Виходячи з будинку, мешканці ЖК «Панорама» мають виняткову можливість прогулянок біля річки», – розповідає начальник відділу продажів Володимир Цвіон.

Будівельна компанія «АртХаус ГРУП» на початку будівельного процесу пропонує чудові фінансові умови. Тут можна придбати квартири за програмами єОселя та єВідновлення.

«Ми надаємо розтермінування терміном до 18 місяців без комісій, здорожчань і переплат», – говорить начальник відділу продажів Володимир Цвіон.

«Вашій увазі смартквартири площею 35,5 м2, однокімнатні квартири площею від 42 до 52 м2, та двокімнатні і трикімнатні квартири площею від 61 до 87 м2. Для отримання повної і вичерпної інформації запрошуємо вас до нашого затишного центру продажу житлового комплексу «Панорама». Ласкаво просимо додому»,- каже менеджер відділу продажів Іванна Ступакова.

Інвесторів можуть проконсультувати безпосередньо у центрі продажу, який працює з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 18:00 та у суботу з 11:00 до 15:00.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖК новобудова квартира житло «АртХаус ГРУП» Цвіон 
Матеріали по темі