Події

На півночі Житомирської області Renault Sandero з’їхав у кювет та перекинувся, водій загинув на місці

15 August 2024, 11:26

Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП в Овруцькій громаді.

Про це 15 серпня повідомила пресслужба поліції Житомирської області

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 14 серпня близько 18:00 на автодорозі Коростень – Овруч, поблизу с. Білокам’янки. За попередньою інформацією, 41-річний житель Коростенського району, керуючи автомобілем «Renault Sandero», не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де автомобіль перекинувся. У результаті водій отримав смертельні травми та загинув на місці події», - йдеться у повідомленні.

Нині слідчі з’ясовують всі обставини у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, 13 серпня на автодорозі Н-03 поблизу с. Вишнопіль Старокостянтинівської громади перекинувся автобус, який перевозив дітей з селища Любар Житомирської області до с. Микуличин Івано-Франківської області. Внаслідок ДТП 13 дітей потрапили до лікарні, одна дитина загинула. Окрім цього в аварії загинула вчителька Глезненського ліцею, яка здійснювала супровід.

Як повідомляв Житомир.info, 10 на проспекті Незалежності у Житомирі перекинувся автомобіль: 23-річний водій та 20-річна пасажирка потрапили до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДТП кювет водій с. Білокам’янка 
Матеріали по темі