Події

Поблизу Житомира сталася ДТП, на місці працюють правоохоронці та медпрацівники

17 August 2024, 16:25

Сьогодні, 17 серпня, поблизу с. Перлявка Житомирського району сталася ДТП. Попередньо, зіткнулися легкові автомобілі.

На місці працюють правоохоронці та стоять автомобілі швидкої екстреної допомоги Зі слів очевидців події, в результаті аварії є загиблі.


У пресслужбі ГУ ДСНС України повідомили, що рятувальники деблокували тіло загиблого з однієї з автівок.

«Сьогодні близько 14:00 фахівці ДСНС надавали допомогу у ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди, що сталася за участю двох легковиків поблизу с. Перлявка Тетерівської територіальної громади Житомирського району. На місці зʼясувалося, що допомога рятувальників необхідна у деблокуванні тіла загиблого з однієї з автівок», - повідомили у ДСНС

Рятувальники розтиснули понівечені двері транспортного засобу та деблокували тіло загиблого. Усі обставини дорожньо-транспортної пригоди наразі встановлюються фахівцями

Нагадаємо, 14 серпня на трасі поблизу Житомира не розминулися авто та мотоцикл, 16-річний водій двоколісника потрапив до лікарні.

Як повідомляв Житомир.інфо, 13 серпня 2024 року на автодорозі Н-03 поблизу с. Вишнопіль Старокостянтинівської громади перекинувся автобус, який перевозив дітей з селища Любар Житомирської області до с. Микуличин Івано-Франківської області. Внаслідок ДТП 13 дітей потрапили до лікарні, одна дитина загинула. Крім цього в аварії загинула вчителька Глезненського ліцею, яка здійснювала супровід.

Житомир.інфо

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДТП Перлявка 
Матеріали по темі