Події

Через ДТП на трасі у Житомирській області до лікарні потрапили четверо пасажирів Citroen – члени футбольної команди

19 August 2024, 13:18

Звягельські поліцейські встановлюють обставини ДТП з травмуванням чотирьох пасажирів автомобіля. Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 серпня близько 13:10 на трасі Київ-Чоп поблизу с. Маковиці.

Про це 19 серпня інформує Звягельський районний відділ поліції.

«Попередньо, 56-річний житель Хмельниччини, керуючи автомобілем «Mitsubishi», не надав переваги в русі 32-річному керманичу авто «Citroen». У результаті травми отримали четверо пасажирів вище зазначеного транспортного засобу, жителів Закарпатської області, віком від 32 до 39 років. Їх було доставлено до лікарні», - йдеться в повідомленні.

Нині правоохоронці встановлюють причини та обставини ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

У ДТП потрапив мікроавтобус ФК «Ужгород», який їхав до Житомира на гру з ФК «Полісся-2».

Про це 17 серпня повідомив футбольний клуб на своїй сторінці

«Дорогою на гру наша команда потрапила у неприємну ДТП, за 100 кілометрів до Житомира, де запланований поєдинок з «Поліссям-2». Тілесні ушкодження отримали головний тренер Яромир Лобода, тренер Роберт Смокоровський, лікар Володимир Червіняк, яких доправили до найближчої лікарні. Меншої тяжкості травми у фізіотерапевта Михайло Данькова та стратегічного директора Фелікса Ардельянова. Мікроавтобус, у якому їхав керівний та тренерський склад клубу отримав важкі ушкодження і ймовірно не підлягає ремонту. Команда отримала психологічний удар напередодні гри, проте після тривалих слідчих дій все ж поїхала на вечірнє тренування. У досить обмеженому складі «Ужгород» готується вийти завтра на поле і попри негаразди продемонструвати свій характер», - йдеться у повідомленні.

Команда також подякувала ФК «Полісся» та ФК «Полісся-2» за оперативну реакцію та надану допомогу у трансфері з місця ДТП на тренувальну базу та до готелю.

Нагадаємо, 17 серпня поблизу с. Перлявка Житомирського району сталася ДТП під час якої загинули водій ВАЗ та його пасажир, а травми отримали 34-річна житомирянка та її 5-річний син. Поліція проводить розслідування.

Як повідомляв Житомир.info, 13 серпня 2024 року на автодорозі Н-03 поблизу с. Вишнопіль Старокостянтинівської громади перекинувся автобус, який перевозив дітей з селища Любар Житомирської області до с. Микуличин Івано-Франківської області. Внаслідок ДТП 13 дітей потрапили до лікарні, одна дитина загинула. Крім цього в аварії загинула вчителька Глезненського ліцею, яка здійснювала супровід.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Звягель пасажир поліція травмований ФК тренер Ужгород  
Матеріали по темі