Суспільство

Нагорода з нагоди Дня Незалежності України

23 August 2024, 09:15

Петро Рудь, голова ради директорів АТ «Житомирський маслозавод» і депутат Житомирської обласної ради, нагороджений вищою суспільною нагородою – Орденом «За громадянську доблесть» з врученням відповідного ордена з посвідченням, іменного диплома та іменного кортика національної гідності «За громадянську доблесть». Офіційна церемонія нагородження відбулася 20 серпня 2024 року в м. Київ в Конференц-залі «Україна» в ході Урочистого ділового прийому до Дня Незалежності України.

Ця нагорода вручається лідерам бізнесу, науки, медицини та культури, які здійснюють активну благодійну та громадську діяльність, допомагають ЗСУ, підтримують розвиток України. Рішення про нагородження виноситься Науково-експертною радою програми «Лідери ХХІ століття» шляхом об'єктивного аналізу громадської думки, соціальних, статистичних та маркетингових даних за методикою Інституту рейтингових досліджень.

Петро Рудь подякував за таку високу оцінку своєї діяльності та підкреслив, «що у важкі часи для нашої держави важливо бути разом, підтримувати один одного і дбати про спільне майбутнє. Адже у нас всіх єдине бажання – щоб наша країна процвітала, а наш народ жив у мирі та злагоді. Нехай наші серця наповнюються гордістю за нашу Україну, за культуру та традиції, за наших захисників. Нехай наша країна буде міцною та незалежною!».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Рудь нагорода 
Матеріали по темі