Місто

У Житомирі зранку 24 серпня на майдані Соборному частково обмежать рух транспорту

23 August 2024, 17:48

Завтра, 24 серпня, у зв'язку з проведенням заходів до Дня Незалежності, рух на майдані Соборний буде частково обмежено з 9 год 30 хв й орієнтовно до 11 год 30 хв зі сторони вулиць Київської, Перемоги, Великої Бердичівської та Леха Качинського.

Про це 23 серпня інформувала патрульна поліція Житомирської області.

«Від учора, перекрита стоянка для автомобілів на майдані Соборному поблизу державного прапора.Рекомендуємо здійснювати об'їзд майдану Соборного:

  • з вулиці Перемоги через майдан Перемоги до вулиці Театральна;
  • з вулиці Київська через вулицю Театральна;
  • з вулиці Велика Бердичівська через вулицю Театральна;
  • з вулиці Леха Качинського через вулицю Дмитра Донцова;
  • з вулиці Кафедральної через майдан Замковий та вулицю Басейна.

Водії, з метою уникнення ускладнень у русі врахуйте цю інформацію під час планування поїздок», - йдеться в повідомленні.

Фото патрульної поліції

Нагадаємо, вранці 23 серпня в центрі Житомира, на майдані Соборному, відбулися урочистості до Дня державного прапора України. Присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання, після урочисто підняли синьо-жовтий стяг.

Напередодні патрульні попередили, що 23 серпня, у зв'язку з проведенням заходів до Дня Державного прапора, рух майданом Соборним у Житомирі був частково обмежений з 8 години й до завершення заходів зі сторони вулиць Київська та Перемоги. Також поблизу не працювала стоянка авто.

Як повідомляв Житомир.info, 20 серпня 2024 року у міській раді повідомили, що наприкінці серпня у Житомирі відкриють алею Слави Героїв, які віддали життя за Україну та опублікували план заходів до Дня Державного прапора, Дня Незалежності України та вшанування пам’яті загиблих захисників.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: рух перекриття руху майдан Соборний День Незалежності  
Матеріали по темі