Події

Житомирські патрульні на проспекті Незалежності виявили Audi з ознаками підробки документів та VIN-коду

27 August 2024, 17:15

Патрульні виявили автівку з ознаками підробки документів та номерів агрегатів.

Про це 27 серпня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Днями, на проспекті Незалежності, інспектори зупинили автомобіль Audi за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки документів та огляду транспортного засобу патрульні виявили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та VIN-код з ознаками підробки», - йдеться в повідомленні.

Патрульні забезпечили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу.

«Нагадуємо, що за підробку, збут чи використання підроблених документів передбачена кримінальна відповідальність», - підсумовують правоохоронці.

Нагадаємо, станом на 19 серпня від початку року житомирські патрульні виявили майже 50 водіїв, які мали водійські посвідчення з ознаками підробки.

Як повідомляв Житомир.info, 28 квітня 2024 року на одному з блокпостів неподалік Житомира патрульні зупинили автомобіль Audi за порушення Правила дорожнього руху, за кермом легковика перебував 26-річний житомирянин, який надав посвідчення водія, проте, під час візуального огляду поліцейські помітили у документі явні ознаки підробки: під час досудового розслідування чоловік зізнався, що близько року тому замовив підроблене посвідчення на одному з інтернет-ресурсів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульний підробка авто VIN-код ПДР Житомир  
Матеріали по темі