Місто

Будівельна компанія «Артхаус Груп» здала в експлуатацію ЖК «Статус»

29 August 2024, 16:25

Будівельна компанія «Артхаус Груп» за рік побудувала та здала в експлуатацію ЖК «Статус».

Будинок розташований в історичній частині Житомира, поруч є вся необхідна інфраструктура для комфортного життя, а всього у декількох хвилинах знаходиться паркова зона.

«Вчора були перші збори присвячені введенню в експлуатацію житлового комплексу «Статус». Окрім того, що ми ввели в експлуатацію, вчора ми отримали адресу. Після зборів було голосування про створення керуючої компанії. Вже незабаром мешканці нашого будинку почнуть робити оздоблення та заселятися», – каже начальник відділу продажів Володимир Цвіон.

ЖК «Статус» вирізняється якістю. Будинок має авторський дизайн, просторі квартири, великі панорамні вікна. При будівництві використовували енергоефективні матеріали, також тут автономне газове опалення.

Крім того, на прилеглій території встановили сучасний дитячій майданчик, а також зробили дорогу та паркомісця.

«Наразі можна помітити, що ми зробили благоустрій не тільки біля свого будинку, а й розширили його до всієї прилеглої території. Отже, тепер гарна асфальтна дорога для виїзду в обидві сторони. Також ми упорядкували паркомісця за допомогою розмітки», – говорить начальник відділу продажів Володимир Цвіон.

Також тут подбали про безпеку мешканців, тому в будинку є власне укриття.

«Враховуючи реалії сьогодення, звичайно в нашому будинку є укриття, яке передбачає захист для всіх мешканців нашого будинку. Окрім системи безпеки, ми додатково його облаштували системою примусової рекуперації, також в укритті є туалет», – сказав начальник відділу продажів Володимир Цвіон.

Наразі у ЖК «Статус» доступні дві квартири від забудовника. Інвесторів можуть проконсультувати безпосередньо у центрі продажу, за адресою: вулиця Велика Бердичівська 49, а.

Також цього року забудовник ввів в експлуатацію ЖК «Smart City 2» та дві секції ЖК «Домашній 2». Вже у наступному році планують завершити житловий комплект «Smart City 3» та ЖК «Панорама».

Крім того, будівельна компанія «Артхаус Груп» планує незабаром розпочати будівництво в історичному центрі міста неподалік ЖК «Статус». Аби не пропустити нові проєкти компанії слідкуйте за анонсами.

Контакти компанії «Артхаус Груп»:

сайт: http://arthouse-group.com.ua

електронна пошта: zhk.domasniy@gmail.com

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖК Статус житло новобудова Цвіон Артхаус Груп ЖК «Статус» квартира  
Матеріали по темі