Місто

У Житомирі попрощалися з 46-річним військовим, який захищав Україну з перших годин повномасштабного вторгнення рф

5 September 2024, 17:17

У Житомирі попрощалися з 46-річним військовослужбовцем Валентином Онищуком, який добровільно став на захист України з перших годин повномасштабного вторгнення рф.

Про це 5 вересня повідомляє Житомирська міська рада.

Житомир попрощався із Захисником...

Онищук Валентин Миколайович (05.12.1977 — 01.09.2024)

Народився у Житомирі. Навчався у Радомишльській санаторній школі Житомирської обласної ради. Опісля здобув професію «Тракторист-машиніст широкого профілю, водій» в Андрушівському ПТУ №32. Далі проходив строкову військову службу у лавах ЗСУ.

Брав участь у миротворчій місії в Косово, Боснії та Герцеговині. Надалі проходив військову службу в Житомирі. Повернувшись до цивільного життя, вступив до Житомирського комерційного технікуму, де здобув юридичну спеціальність.

Працював у приватному бізнесі.

Захоплювався риболовлею. Мав золоті руки, міг оживити безнадійно втрачену техніку. Одружився, з коханою дружиною мріяли про щасливе майбутнє, та війна зламала плани подружжя.

З перших годин повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно став на захист України від російської агресії в одному з підрозділів ЗСУ.

01.09.2024 смерть вирвала Воїна із лав Захисників. Серце Героя зупинилося.

Світла пам'ять і вічна слава Захиснику…

Нагадаємо, до Житомира на щиті повернувся 38-річний військовослужбовець Василь Малашик, який загинув під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 2 вересня 2024 року попрощалися з 38-річним захисником Віктором Тараненком, який добровільно став на захист України у 2023 році.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прощання поховання на щиті Онищук ЗСУ війна рф загиблий військовий  
Матеріали по темі