Події

У прикордонні Житомирської області зупинили вантажівку, яка незаконно перевозила майже 20 куб.м. лісу

8 September 2024, 12:08

У прикордонні Житомирщини задокументовано факт незаконного перевезення майже 20 кубометрів лісу.

Про це 7 вересня повідомляє пресслужба 9 прикордонного загону імені Січових Стрільців Державної прикордонної служби України.

«У Коростенському районі оперативні співробітники 9 прикордонного загону імені Січових Стрільців зупинили вантажівку УРАЛ з причепом, якою перевозилась ділова лісодеревина. Під час перевірки законності перевезення лісу з’ясувалось, що у водія транспортного засобу товаросупровідні документи не відповідали дійсності вантажу, а також є порушення у відповідному біркуванні колод дерев», - йдеться в повідомленні.

На місце зупинки автомобіля прикордонники викликали співробітників Нацполіції та лісової охорони. Транспортний засіб, причеп та майже 20 кубометрів хвойних порід дерев вилучено. Також до правоохоронців направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 246 ККУ «Незаконна порубка, або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу».

Нагадаємо, 9 серпня на Звягельщині водій КрАЗ, який перевозив деревину без відповідних документів, намагався відкупитися від патрульних.

Як повідомляв Житомир.info, 7 серпня 2024 року пресслужба Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області інформувала про те, що суд покарав 27-річного жителя Баранівки, який незаконно перевозив деревину, побив поліцейських та двічі втікав.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ліс прикордонник деревина Держприкодонслужба вантажівка порубка кордон  
Матеріали по темі