Місто

У Житомирській громаді відновили конкурси на посади директорів ліцеїв, перший вже оголосили

10 September 2024, 16:54

Влада Житомира оголосила конкурс на заміщення вакантної посади директора міського ліцею № 30.

Відповідна інформація 10 вересня оприлюднена на сайті міської ради.

«Тарифний розряд – 18; посадовий оклад станом на 01.09.2024 – 10256,00 грн, а також можливі доплати, надбавки, підвищення, заохочення, розмір яких встановлюється роботодавцем відповідно до вимог чинного законодавства та умов строкового трудового договору. Щорічна основна відпустка 56 календарних днів. Графік роботи: понеділок – п’ятниця з 09 години 00 хвилин до 18 години 00 хвилин, обідня перерва – з 13 години 00 хвилин до 14 години 00 хвилин. Можливі відрядження. Ненормований робочий день», - йдеться у оголошенні.

Строк дії строкового трудового договору: для особи, яка призначається на посаду керівника закладу загальної середньої освіти вперше – 2 роки; для особи, яка працювала на посаді керівника закладу загальної середньої освіти – 6 років.

«Посаду керівника закладу загальної середньої освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, яка вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу відповідно до Положення», - зазначається у кваліфікаційних вимогах.

Документи для участі у конкурсі приймаються з 10 вересня до 17:30 год. 30 вересня 2024 року. Більше інформації дивіться тут.

В коментарі Житомир.info заступниця мера Марія Місюрова пояснила, що у Житомирській міській територіальній громаді відновили конкурси на посади директорів навчальних закладів, які не проводили від початку повномасштабного російського вторгнення. Оголосили перший конкурс і ще два планують.

«Так, ми відновили конкурси. У нас є три вакансії директорів ліцеїв, зараз формується конкурсна комісія. Спочатку проведемо конкурс на посаду директора ліцею №30, потім – ліцею №27 та ліцею №6», - сказала Марія Місюрова.

Зауважимо, що директорці ліцею №27 Світлані Короткій 28 серпня 2024 року виповнилося 80 років. Саме в цьому ліцеї учні минулого року нарікали на жорсткий «дрес-код».

Нагадаємо, розпорядженнями мера Житомира у період дії воєнного стану, без проведення конкурсу, на умовах дії строкового трудового договору з 1 липня 2022 року були призначені директори чотирьох навчальних закладів обласного центру:, шкіл №1 та №11, міського колегіуму, ліцею №1, в якому з 21 березня 2023 року без конкурсу був призначений інший директор.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міської ради 2 вересня 2022 року всі школи перейменували в ліцеї.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ліцей директор конкурс вакансія Місюрова освіта 
Матеріали по темі