Місто

У виставці-ярмарку місцевих виробників «Зроблено в Житомирі» візьмуть участь 30 підприємців

11 September 2024, 13:30

У Житомирі 14 вересня біля кінотеатру «Жовтень» відбудеться виставка-продаж товарів місцевих виробників «Зроблено в Житомирі». Участь у заході підтвердили 30 підприємців. Під час виставки можна буде придбати одяг, дитячі товари, їжу та інші речі.

Відповідний проєкт рішення 11 вересня підтримали члени міськвиконкому.

«У липні цього року за підтримки проєкту підтримки «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація малого та середнього підприємництва», що виконувався GIZ, був організований захід для наших місцевих виробників «Зроблено в Житомирі». Під час заходу відбувся показ одягу та аксесуарів, а також виставка товарів місцевих виробників. Захід мав багато позитивних відгуків від населення. Також ми отримали запит від нашого бізнесу щодо повторення таких заходів. Тож, враховуючи їхню зацікавленість, 14 вересня у Житомирі на локації біля кінотеатру «Жовтень» з 14.00 до 20.00 години ми будемо проводити захід «Зроблено в Житомирі». Це буде виставка-продаж товарів, які виготовляють наші виробники. Наразі ми маємо підтвердження від 30 суб’єктів господарювання громади. Це удвічі більше, ніж було на попередньому заході. Буде представлена продукція: одяг, домашній текстиль, рукоділля, товари для дому й краси, харчові продукти. Товари для дітей. Ми вдячні нашому бізнесу, що він розвивається та створює якісний продукт. Тому ми запрошуємо жителів нашої та навколишніх громад до участі та підтримки нашого виробника», - розповіла директорка департаменту економічного розвитку Житомирської міської ради Вікторія Сичова.

Нагадаємо, 15 серпня житомирських підприємців запрошували взяти участь у виставці-ярмарку місцевих брендів, яка відбудеться 14 вересня на майдані ім. С. П. Корольова.

Як повідомляв Житомир.info, у центрі Житомира, біля кінотеатру «Жовтень», 13 липня відбувся захід «Зроблено в Житомирі», на якому були представлені місцеві виробництва одягу, взуття, аксесуарів та крафтової продукції.

Влада анонсувала проведення 13 липня 2024 року виставки-ярмарку товарів, що виробляються локальними виробниками в рамках проєкту «ДоБре» («Домашні Бренди») та запрошувала місцевих виробників взяти участь. На засіданні 3 липня міськвиконком погодив проведення заходу «Зроблено в Житомирі» в межах програми міжнародної підтримки «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація малого та середнього підприємництва», яку ініціювали Європейський Союз та уряд Німеччини.

У Житомирі в грудні 2023 року презентували новий бренд локальних виробників «ДоБре» разом із каталогом місцевих брендів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виставка ярмарок зроблено в Житомирі виробник підприємець Сичова виконком  
Матеріали по темі