Місто

У Житомирі попрощалися з 45-річним військовослужбовцем, який захищав Україну в лавах ДШВ ЗСУ

12 September 2024, 12:11

У Житомирі попрощалися з 45-річним військовослужбовцем Романом Кузьміним, який у березні 2023 року добровільно став на захист держави та приєднався до підрозділу десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Про це 12 вересня повідомила Житомирська міська рада.

Житомир попрощався Захисником...

Кузьмін Роман Ігорьович (04.08.1979 — 06.09.2024)

Народився у сім'ї кадрового військового на Вінниччині. Невдовзі сім'я переїхала до Житомира, де Роман пішов до початкової школи №25. Продовжив навчання в школі №26. Опісля, здобув фахову освіту в Житомирському агротехнічному коледжі. Працював на різних будівельних майданчиках нашого міста. Одружився, виховували донечку. Завжди піклувався про свою родину. Захоплювався природою, займався квітникарством.

З березня 2023 року добровільно став на захист України від російських агресорів в одному з підрозділів ДШВ ЗСУ.

6 вересня 2024 року смерть вирвала Воїна із лав Захисників. Серце Героя зупинилося…

Світла пам'ять і вічна слава Воїну...

Нагадаємо, у Житомирі 11 вересня попрощалися з військовослужбовцем Андрієм Рублевським, якого у грудні 2023 року закатували та вбили в російському полоні. Додому воїн повернувся через 9 місяців після загибелі.

Як повідомляв Житомир.info,10 вересня 2024 року до Житомира на щиті повернувся 36-річний військовослужбовець Віталій Походня, який став на захист України з перших днів повномасштабного вторгнення рф.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: на щиті прощання загиблий військовий поховання військовослужбовець ДШВ Кузьмін війна  
Матеріали по темі