Місто

ЖК «Житомир-Молодіжний 1» – у Житомирі з’явився місцевий забудовник

12 September 2024, 18:00

У Житомирі триває будівництво житлового комплексу «Житомир-Молодіжний 1», який розташований неподалік колишньої панчішної фабрики за адресою вул. Богунська 37. ЖК зводить досвідчена будівельна компанія «Гарант-С», яка за понад 20 років на ринку зарекомендувала себе відповідальним та надійним забудовником.

«Нашій компанії 22 роки, вона займається будівництвом громадських та промислових об’єктів, готелів та заводів. Як забудовник ми виступаємо вперше і тому вирішили почати не з продажів, а саме з будівництва. Хочу презентувати вам новий житловий комплекс «Житомир-Молодіжний 1», який розташований біля колишньої панчішної фабрики у м. Житомирі. «Житомир-Молодіжний 1» - це сучасний, стильний, індивідуальний фасад розроблений кращим проєктантом м. Житомира та максимально енергоефективні стіни: газоблок – 30 сантиметрів та мінеральна вата – 15 сантиметрів. З важливих переваг – це міцний, монолітний каркас з монолітними сходовими клітинами, а найголовніше – це повноцінне бомбосховище у якому буде 5 виходів, один з яких – аварійний підземний тунель», - розповідає директор будівельної компанії «Гарант-С» Роман Радчук.

Досвідчений забудовник спроєктував усе з максимальною зручністю для майбутніх мешканців житлового комплексу. На території передбачена достатня кількість паркомісць, а на першому поверсі – індивідуальні гаражі. В кожному під’їзді на першому поверсі буде знаходитись окреме приміщення - колясочна. На кожному поверсі буде передбачена окрема комірчина для кожної квартири.

«Зараз ми перебуваємо на 7 поверсі ЖК «Житомир-Молодіжний 1». Наша будівля виконана з суцільного монолітного каркаса – це суцільна монолітна плита, бетонні пілони та монолітні бетонні сходи. Житловий комплекс «Житомир-Молодіжний 1» розташований в зручній та екологічній зоні, навколо будинку ростуть дерева та столітні дуби. Поруч, у пішій доступності, знаходиться дитячий садочок №41, дві школи, магазини та ринок «Хмільники». Усе для вашого комфортного та щасливого життя розташоване поблизу», - розповідає директор будівельної компанії «Гарант-С» Роман Радчук.


ЖК «Житомир-Молодіжний 1» пропонує одно-, дво- та трикімнатні квартири з сучасним плануванням.

1-кімнатні квартири площею 43-58 м²:

2-кімнатні квартири площею 65-93 м²;

3-кімнатні квартири площею 84.73 м².

Вартість 1 м²:

1. До 70 м² - 31000 грн/м².

2. Понад 70 м² - 30000 грн/м².

Ціни дійсні до 1 жовтня.

Розтермінування:

Перший внесок - 40%.

1. До 3 місяців - безкоштовно.

2. На 6 місяців - плюс 500 грн/м²

3. На 12 місяців - плюс 1000 грн/м².

Військовим знижка - 1000 грн/ м². Але при 100% оплаті.

Купуйте сучасне житло на етапі будівництва – інвестуйте у своє майбутнє вигідно!

Відділ продажів:

Тел. 097 105 33 33, Людмила.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖК Гарант-С ЖК Житомир-Молодіжний 1 Радчук житло квартира забудовник новобудова  
Матеріали по темі