Місто

​За що житомиряни люблять своє місто. Опитування

12 September 2024, 18:04

Шкарпетки, морозиво, космічні історії. Житомир – місто, яке точно існує. Улюблена Михайлівська, водонапірна вежа, чи набережна у парку – те, що нам так близьке серцю. Цьогоріч нашому рідному місту 1140 років. Ми вирішили запитати містян, за що вони люблять Житомир.

«Тому, що він Житомир, від однієї назви можна закохатися. Така гарна назва в цього міста. Дуже гарні краєвиди, дуже гарний парк у нас. Я закохана в Житомир з дитинства, скільки б я не їхала з Житомира, повертаюся залюбки, та тут залишилася і більше нікуди не поїду», – говорить Жанна.

«Я Житомир люблю за те, що тут все яскраве, це моє рідне місто, я тут виросла. І в порівнянні з тим, як я була за кордоном, то кращого міста, напевно, немає на цілому світі. Дуже люблю парк, міст, там річка, дуже гарно все виглядає. Гідропарк теж дуже люблю», – каже Крістіна.

«Я люблю Житомир за те, що це маленьке атмосферне місто, де всі один одного знають, вітаються, всі привітні, усміхнені і люди добрі самі по собі. Я люблю гуляти на Михайлівській, на Новому та Старому бульварах, на набережній, гідропарк, тут багато чудових місць», – розповідає Артем.

«За людей. І Житомир – це наш Житомир, немає більше такого. Театр люблю дуже, краєвиди, природу в Житомирі люблю. Рудівське морозиво найкраще, шкарпетки наші також найкращі», – говорить Надія.

Ще більше відповідей житомирян дивіться в сюжеті.

Житомир - це не лише красиві місця, адже його історію творять люди.

Нагадаємо, 7 вересня 2024 року попри те, що місцева влада вирішила не затверджувати план заходів до Дня міста, деякі з запланованих раніше все ж провели. Зокрема, відзначили громадян, які зробили вагомий внесок у розвиток нашого міста.

Як повідомляв Житомир.info, 12 серпня 2024 року ми запитали в житомирян, де вони черпають новини, чи перевіряють їх достовірність та за якими ознаками розрізняють фейки від правди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомир День міста  
Матеріали по темі