Місто

Патрульна поліція пояснила дії свого працівника, який не завадив підліткам «відпочивати» вночі на Михайлівській у Житомирі

13 September 2024, 20:30

Редакція Житомир.info ввечері 13 вересня отримала коментар щодо дій патрульного, які в ніч з 11 на 12 вересня спілкувався з підлітками під час комендантської години на Михайлівській, які потім розбили рекламний екран.

«Попередньо повідомляємо, що екіпаж патрульних опрацьовував повідомлення про адмінправопорушення неподалік місця події. Після завершення виклику, один із працівників, який присутній на відео, помітив групу невідомих осіб та підійшов до них, щоб дізнатися причину перебування на вулиці під час дії комендантської години. Після нетривалої бесіди з особами залишив місце події та через декілька хвилин екіпаж отримав нове повідомлення, яке потребувало негайного реагування», - йдеться у коментарі.

Також зазначається, що з метою об'єктивного встановлення обставин події було призначене службове розслідування.

Нагадаємо, 12 вересня після 2-ї години ночі на Михайлівській знаходилася група підлітків, на відео з камер спостереження видно, що двоє хлопців зривають та трощать урну для сміття, а потім починають жбурляти щось у відключений екран, розбиваючи його. 13 вересня в Житомирському райуправлінні поліції повідомили, що за цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 296 ККУ (Хуліганство), особи деяких присутніх під час події неповнолітніх вже встановили, з їх родинами нині працюють ювенальні інспектори.

Як повідомляв Житомир.info, виконавчий комітет Житомирської міської ради 9 серпня 2017 року надав дозвіл ТОВ «Ростмедіа. ТВ» на розміщення зовнішньої реклами у вигляді телеекрана за адресою: м. Житомир, вул. Михайлівська, 4 терміном на п’ять років, у 2022 році дозвіл продовжили ще на п’ять років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Михайлівська екран патрульна поліція комендантська година хуліганство патрульний 
Матеріали по темі