Місто

В обласному центрі вдруге провели виставку-продаж товарів місцевих виробників «Зроблено в Житомирі»

15 September 2024, 13:11

В Житомирі відбулася виставка-продаж товарів місцевих виробників «Зроблено в Житомирі».

Про це ввечері 14 вересня повідомила міська рада.

«Сьогодні у Житомирі вдруге відбулася виставка-продаж товарів місцевих виробників під назвою «Зроблено в Житомирі». Захід зібрав понад 35 підприємців, які представили широкий асортимент товарів. Житомиряни мали змогу придбати одяг, дитячі товари, їжу та інші необхідні речі. На виставці були представлені товари для дому, рукоділля, краса, домашній текстиль та харчові продукти. Одна з учасниць виставки, Єлизавета Яворська, представляла свій бренд «Little bunny shop», що спеціалізується на виготовленні дитячого та дорослого текстилю. За її словами, це вже друга участь у подібному заході», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що житомиряни, які відвідали виставку-продаж, відзначили високу якість та різноманітність представлених товарів. Багато хто був приємно здивований тим, що такі гарні та сучасні речі виготовляються саме в їхньому рідному місті.

За словами секретаря міської ради Галини Шиманської, виставка «Зроблено в Житомирі» стала гарною можливістю не лише для популяризації місцевої продукції, а й для підтримки малого бізнесу, який продовжує розвиватися навіть у непрості часи.

Нагадаємо, 15 серпня житомирських підприємців запрошували взяти участь у виставці-ярмарку місцевих брендів, яка відбудеться 14 вересня на майдані ім. С. П. Корольова. 11 вересня на засіданні міськвиконкому затвердили рішення про проведення на локації біля кінотеатру «Жовтень» заходу «Зроблено в Житомирі», участь у якому підтвердили 30 підприємців.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі в грудні 2023 року презентували новий бренд локальних виробників «ДоБре» разом із каталогом місцевих брендів. У центрі Житомира 13 липня 2024 року провели перший захід «Зроблено в Житомирі», на якому були представлені місцеві виробництва одягу, взуття, аксесуарів та крафтової продукції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виставка ярмарок зроблено в Житомирі виробник підприємець 
Матеріали по темі