Місто

Житомирське КП «Парк» на атракціонах та пневматичному тирі заробило більше, ніж планувало

18 September 2024, 10:34

Комунальне підприємство «Парк» Житомирської міської ради за сезон заробило більше на атракціонах та пневматичному тирі, ніж планувало. Менші доходи ж цьогоріч отримали від прокату дитячих атракціонів та човнів.

Про це йшлося 18 вересня під час розгляду проєкту рішення «Про затвердження змін до фінансового плану на 2024 рік комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради», який підтримали члени міськвиконкому.

«КП «Парк» на ваш розгляд подає зміни до фінансового плану, а саме в частині доходів здійснює коригування доходів основної діяльності відповідно до фактичних показників. А саме: збільшено доходи від діяльності атракціонів, дорослі атракціони – 70,5 тисяч гривень, відвідування пневматичного тиру – 55 тисяч гривень, надходження від розміщення об’єктів торгівлі – 50 тисяч гривень. Зменшено доходи від послуги діяльності дитячого авто-, вело- та мотопрокату – 65 тисяч гривень, прокату човнів, катамаранів, спортивних дошок – 70,5 тисяч гривень. Зменшено додаток на прибуток – це 36,4 тисячі гривень, збільшені інші операційні витрати на 292 тисячі гривень. Ремонт болардів на набережній, там було ДТП, і виготовлення техдокументації ПЗОВ «Супутник», на майновий комплекс», - директор КП «Парк» Житомирської міської ради Сергій Бондар.

Нагадаємо, 23 травня журналісти Житомир.info дізнавалися, як у житомирських парках працюють сезонні МАФи, хто дає дозвіл на встановлення та чому екологи виписують штрафи. 22 травня у Житомирі в Шодуарівському парку запрацювали нові дитячі атракціони та автопрокат.

Як повідомляв Житомир.info, 27 червня 2024 року виконком Житомирської міської ради затвердив зміни до фінансового плану КП «Парк» та дозволив цьому комунальному підприємству демонтувати атракціони «Ланцюгова карусель-2» та «Коловий огляд-М». 5 березня 2024 року у відеосюжеті ми розповідали про те, що у Житомирі готуються до нового сезону та хочуть демонтувати ланцюгову карусель в Шодуарівському парку й колесо огляду в міському гідропарку. 20 червня 2024 року на сайті Житомирської міської ради опублікували проєкт рішення виконавчого комітету про списання майна комунального підприємства «Парк», серед яких є два атракціони.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КП Парк виконком Бондар прибуток атракціон парк  
Матеріали по темі