Місто

Змагання з тріатлону та бігу проведуть у Житомирі, в центрі частково перекриватимуть рух

19 September 2024, 11:10

У Житомирі 22 вересня проведуть суперфінал кубка з тріатлону «Залізна країна: Кубок гладіаторів». Під час благодійного заходу, як і торік, збиратимуть кошти для житомирського військового шпиталю та перекриватимуть рух транспорту деякими вулицями обласного центру.

Відповідний проєкт рішення ухвалили 18 вересня під час позачергового засідання міськвиконкому.

«Основні цілі змагань, заради чого ми це робимо – це благодійні змагання з тріатлону, які вже були торік. Також додали бігові дистанції заради залученості, масовості і привернення більшої уваги до проєкту. Під час заходу ми збираємо на обладнання для нашого обласного військового шпиталю. Ми робимо спортивний захід для аматорів усіх рівнів, кожен охочий зможе спробувати себе, а також багато зроблено і для глядачів для популяризації спорту і здорового способу життя. У воєнний час ми маємо думати не лише про себе чи своїх близьких, а й про тих, хто став на наш захист і про ветеранів, які вже чимось пожертвували заради нашої перемоги», - розповіла організаторка заходу, тріатлоністка Юлія Єлістратова.

Учать у благодійному змаганні візьмуть «зірки» шоубізнесу та спорту.

«Є багато матеріалів вже в інтернеті, буде пряма трансляція на «Мегого». Етап змагань у Радомишлі в режимі реального часу дивилися сім тисяч людей, а загальна кількість переглядів вже дійшла до мільйона. Після заходу ми плануємо невеличкий концерт та благодійний аукціон із лотами, які підписали круті спортсмени. Для проведення заходу ми потребуємо перекриття дороги, поліцію з маршрутом ознайомили, погодження маємо. Направляли лист на співфінансування, будемо раді, якщо зможете розглянути й це питання», - розповіла Юлія Єлістратова.

Схеми перебігу змагань та перекриття руху вулиць у Житомирі під час благодійного заходу «Залізна країна: Кубок гладіаторів» 23 вересня 2024 року:

Зауважимо, що на сторінці змагань «Залізна країна» у facebook, 18 вересня детальніше розповіли про план змагань.

«Дивися фінал міжнародних благодійних змагань «Залізна Країна: Кубок Гладіаторів». Вже в неділю о 10:30 в Житомирі розпочнеться фінал «Кубка Гладіаторів» з тріатлону та бігу. І попереду на нас чекають запеклі змагання! В межах змагань з тріатлону учасники долатимуть Олімпійську дистанцію — 1,5 км плавання, 40 км вело та 10 км бігу. Також будуть бігові дистанції: 5, 10 та 21 км. Скандинавська хода – 5 км та розважальні дистанції для дітей та дорослих. Подія буде доступна до перегляду наживо на MEGOGO та відбувається за підтримки Житомирської обласної військової адміністрації та Житомирської міської ради», - йдеться в дописі.

Зазначимо, що на сайті «Залізної країни» вказана вартість участі у змаганнях.

Скриншот з сайту ironcountry.org

Зареєструватися для участі у заході можна тут.


Нагадаємо, 23 вересня 2023 року у Житомирі під час змагань з тріатлону «Залізна країна» зібрали понад 163 тис. грн на УЗД для військового шпиталю.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 23 вересня 2023 року відбулися змагання з тріатлону «Залізна країна», участь яких взяли понад 80 спортсменів. Для проведення заходу перекривали низку вулиць міста. Під час змагання збирали кошти для закупівлі медичного обладнання Житомирському військовому шпиталю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тріатлон виконком Єлістратова перекриття руху кубок шпиталь біг спорт змагання  
Матеріали по темі