Місто

У житомирській лікарні хочуть за 68,5 млн грн прибудувати реабілітаційне відділення на 40 ліжок

20 September 2024, 12:15

Комунальне підприємство «Лікарня №2 ім. В.П.Павлусенка» Житомирської міської ради оголосило тендер на прибудову до хірургічного корпусу для розміщення відділення реабілітації.

Відповідна інформація 19 вересня оприлюднена в системі «Прозорро».

Очікувана вартість закупівлі «Реконструкція, з прибудовою до хірургічного корпусу, для розміщення Відділення реабілітації КП "Лікарня №2 ім. В.П. Павлусенка" ЖМР за адресою: м. Житомир, вул. Романа Шухевича,2а» – 68 млн 449 тис. 773,60 грн. Зазначається, що це кошти від господарської діяльності підприємства.

Торги заплановані на 7 жовтня, роботи мають завершити до 31 жовтня 2025 року.

У тендерній документації є кілька десятків окремих кошторисів на будівельні роботи, зокрема:

підсилення існуючої будівлі;

водопостачання та каналізація;

електротехнічні роботи;

опорядження стін, стель, підлоги;

покрівля та опалення;

устаткування для системи лікувального газопостачання;

облаштування систем вентиляції та кондиціонування;

облаштування систем зв’язку, протидимного захисту, пожежної сигналізації, контролю загазованості.

В коментарі Житомир.info 20 вересня заступниця мера Марія Місюрова повідомила, що в лікарні №2 планують облаштувати реабілітаційне відділення на 40 ліжок.

«Реконструкція проводиться за кошти, отримані лікарнею від НСЗУ. Це буде відділення реабілітації на 40 ліжок і централізоване стерилізаційне відділення у цокольному поверсі. В лікарні не вистачає місця для облаштування реабілітаційного відділення і є можливість зробити добудову», - пояснила Марія Місюрова.

Централізоване стерилізаційне відділення забезпечує всі технологічні процеси приймання, сортування, очистки, упакування, стерилізації, зберігання та видачі виробів медичного призначення з метою профілактики інфекцій при наданні медичної допомоги.

Нагадаємо, в липні цього року у поліклініці КП «Лікарня №2 ім. В.П.Павлусенка» відкрили нове відділення реабілітації, крім того, в лікарні зробили капітальні ремонти за 12,3 млн грн у відділеннях кардіології, неврології, реанімації, комп’ютерної томографії та інтервенційної радіології..

Як повідомляв Житомир.info, КНП «Коростенська центральна районна лікарня» Ушомирської сільської ради в серпні 2024 року за 1,5 млн грн замовило розробку проєктно-кошторисної документації для реконструкції будівлі лікарні у Коростені під медичний реабілітаційний центр.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лікарня реабілітація тендер закупівля будівництво лікарня №2 реабілітаційне відділення Місюрова 
Матеріали по темі