Суспільство

Уночі в Житомирській області по російських Shahed працювали сили ППО

22 September 2024, 11:35

У ніч на 22 вересня 2024 року противник завдав удару двома керованими авіаційними ракетами Х-59/69 із повітряного простору ТОТ Луганської обл. та випустив по Україні 80 ударних БпЛА типу «Shahed» із Єйська та Курська – рф.

Про це 22 вересня повідомляє командування Повітряних Сил ЗСУ.

«Повітряний напад противника відбивали авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України. В результаті протиповітряного бою збито 71 ударний БпЛА, ще шість безпілотників, внаслідок протидії РЕБ, локаційно втрачені», - йдеться в повідомленні.

Протиповітряна оборона працювала у Хмельницькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Житомирській, Київській, Сумській, Полтавській, Херсонській та Миколаївській областях.

Зазначимо, що повітряна тривога уночі 22 вересня у Житомирській області розпочалася об 00.06 год і закінчилася о 03.36 год., загальна тривалість становила 3 год.36 хв

Нагадаємо, уночі 19 вересня над Україною збили всі 42 ворожих БпЛА, сили ППО працювали й у Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч з 13 на 14 вересня 2024 року у Житомирській області ППО збивала ворожі «шахеди»: росія запустила 76 ударних БпЛА типу «Shahed», 72 були збиті, два – локаційно втрачені на території України, ще два – повернулися в росію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ППО Shahed дрон обстріл БпЛА збиття шахед  
Матеріали по темі