Місто

ЖК «Житомир-Молодіжний 1» - купуйте квартири від місцевого забудовника по акційним цінам

23 September 2024, 11:50

Досвідчений та надійний забудовник будівельна компанія «Гарант-С» неподалік колишньої панчішної фабрики зводить новий житловий комплекс «Житомир-Молодіжний 1». Кожну квартиру тут проєктували для комфорту, затишку й безпеки майбутніх мешканців. Зараз у ЖК «Житомир-Молодіжний 1» можна придбати сучасну квартиру за вигідною ціною або ж за зручними умовами розтермінування.

ЖК «Житомир-Молодіжний 1» - це житловий комплекс, який поєднує у собі зручність, комфорт та практичність. Саме у нас ви можете обрати зручне планування, яке підійде саме для вашого способу життя. Ми пропонуємо різні варіанти: від затишних однокімнатних до просторих трикімнатних квартир для великих родин. Однокімнатні квартири — це ідеальні рішення для молодих людей або невеликих сімей. Тут просторі кухні, сучасні санвузли та затишні спальні створюють ідеальні умови для життя», - розповідає керівниця відділу продажу ЖК «Житомир-Молодіжний 1» Людмила Лугина.

Кожен квадратний метр продуманий для вашого комфорту.

«Двокімнатні квартири — це оптимальне поєднання простору та затишку. Тут є велика вітальня для сімейних вечорів та окрема спальня для спокійного відпочинку. Також тут є окремі місця для зберігання речей, що зробить вашу квартиру ще зручнішою. Для великих родин ми пропонуємо трикімнатні квартири – справжнє королівство простору. Великі кімнати, зручні коридори, можливість облаштувати окрему дитячу кімнату або ж робочий кабінет. На кожному поверсі заплановані комірчини для кожної квартири з площею від 2 до 10 м². Також на цокольному поверсі заплановані індивідуальні гаражі, як для одного, так і для двох автомобілів. Хочемо наголосити, що до 1 жовтня діють акційні ціни, як на етапі фундаменту, а готовність будинку ви бачите на екрані», - розповідає керівниця відділу продажу ЖК «Житомир-Молодіжний 1» Людмила Лугина.

ЖК «Житомир-Молодіжний 1» пропонує одно-, дво- та трикімнатні квартири з сучасним плануванням.

1-кімнатні квартири площею 43-58 м²:

2-кімнатні квартири площею 65-93 м²;

3-кімнатні квартири площею 84.73 м².

Вартість 1 м²:

1. До 70 м² - 31000 грн/м².

2. Понад 70 м² - 30000 грн/м².

Ціни дійсні до 1 жовтня.

Розтермінування:

Перший внесок - 40%.

1. До 3 місяців - безкоштовно.

2. На 6 місяців - плюс 500 грн/м²

3. На 12 місяців - плюс 1000 грн/м².

Військовим знижка - 1000 грн/ м², але при умові 100% оплаті.

Купуйте сучасне житло на етапі будівництва – інвестуйте у своє майбутнє вигідно!

Відділ продажів:

Тел. 097 105 33 33, Людмила.

Нагадаємо, у Житомирі з’явився місцевий забудовник, який будує сучасний ЖК «Житомир-Молодіжний 1».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЖК ЖК Житомир-молодіжний 1 квартира новобудова житло купити квартиру у Житомирі Гарант-С  
Матеріали по темі