Події

Вночі у райцентрі Житомирської області підпалили два автомобілі

24 September 2024, 12:11

У Бердичеві підпалили два автомобілі у ніч на 24 вересня 2024 року на вулиці Житомирській.

Про це пише сайт «Новини Бердичева».

«На місце події оперативно прибули рятувальники ДСНС і поліція. Завдяки швидкому реагуванню пожежників вогонь вдалося локалізувати й уникнути поширення на інші автомобілі та будинки. Однак, машини були значно пошкоджено – вогонь повністю охопив салон і двигун. На щастя, ніхто з мешканців не постраждав, хоча інцидент викликав неабияке занепокоєння серед місцевих жителів. За інформацією порталу «Новини Бердичева» на місці було знайдено сліди використання легкозаймистої речовини, що підтверджує факт навмисного підпалу. Поліція вже розпочала розслідування за статтею 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна). Правоохоронці шукають свідків події або осіб, які мають будь-яку інформацію, що допоможе у встановленні винних осіб», - інформує видання.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що автомобілі, які підпалили, не належали військовим.

«По Бердичеву побутовий підпал, там не машини військових», - повідомило поінформоване джерело.

Ірина Коломієць старший інспектор з комунікації Бердичівського районного відділу поліції, повідомила Житомир.info, що на місці події працювала слідчо-оперативна група Бердичівського райвідділу поліції.

«Нині усі обставини події перевіряються правоохоронцями та назначено ряд експертиз. За даним фактом триває розслідування. Попередня правова кваліфікація ч. 2 ст. 194 ККУ», - розповіла Ірина Коломієць.

Зауважимо, що останнім часом у Житомирі було кілька випадків підпалу машин військових, зокрема, 6 вересня поліцейські затримали 35-річного чоловіка, який у середмісті Житомира, в провулку Тютюновому, підпалив авто військового.

Як повідомляв Житомир.info, 18 вересня 2024 року Бердичівський суд обрав запобіжний захід 34-річному жителю Бердичева, якого підозрюють у тому, що він, виконуючи вказівки невідомої особи, які отримував через один із месенджерів скоїв диверсію на залізниці: облив бензином та підпалив релейну шафу сигнальної установки, таким чином пошкодивши її й за свою «роботу» отримав кошти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: підпал Бердичів поліція пожежа підпал авто  
Матеріали по темі