Місто

У Житомирі грошову компенсацію на купівлю житла отримають ще вісім родин військових

25 September 2024, 10:32

Житомир отримав субвенцію з держбюджету на компенсацію коштів для купівлі житла родинам військових.

Про це 25 вересня повідомив заступник Житомирського міського голови Олег Смаль у facebook.

«Ще 8 сімей отримають грошові компенсації на придбання житла найближчим часом. Це військові та ветерани, які мають інвалідність 1 та 2 груп внаслідок війни. Вони перебували на черзі. На забезпечення цих потреб надійшла субвенція в близько 17 мільйонів гривень з держбюджету. Плануємо отримати ще дві субвенції до кінця року. Відтак, грошові компенсації мають отримати ще 35 сімей», - повідомив Смаль.

Нагадаємо, Житомир отримав 56,5 мільйонів гривень з державного бюджету на купівлю житла для 30 родин ветеранів. Заступник міського голови Олег Смаль 2 серпня розповів, що кошти на придбання житла, родини військових отримають у серпні.

Як повідомляв Житомир.info, Кабінет міністрів затвердив розподіл Мінветеранів 5,7 млрд грн житлових субвенцій у цьому році, близько 2,5 тис. ветеранів та їх родин отримають кошти на придбання житла. Житомирська область отримає 354 млн грн. Про це 2 липня повідомив в.о. міністра у справах ветеранів Олександр Порхун за підсумками засідання Уряду.

З бюджету Житомирської міської територіальної громади у 2022-2023 роках виділяли кошти на придбання житла військовослужбовцям, представникам правоохоронних органів і інших військових формувань, які зареєстровані на території громади: надійшли звернення від 127 людей на 250 млн 266 тис. 597 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: житло субвенція Смаль військовий компенсація інвалідність  
Матеріали по темі