Влада

Житомирська облрада скасувала конкурс на посаду керівника бібліотеки для дітей та юнацтва: не змогли створити конкурсну комісію

25 September 2024, 15:45

Житомирська обласна рада скасувала конкурсу на заміщення вакантної посади директора обласної бібліотеки для дітей та юнацтва.

Розпорядження про скасування конкурсу 25 вересня 2024 року підписав перший заступник голови облради Олег Дзюбенко.

«У зв’язку із неподанням кандидатур суб’єктами, що підлягають включенню у склад конкурсної комісії, що унеможливлює формування конкурсної комісії у термін, визначений законодавством, скасувати конкурс на заміщення вакантної посади директора Обласної бібліотеки для дітей та юнацтва Житомирської обласної ради», - йдеться у документі.

Нагадаємо, розпорядженням від 5 вересня 2024 року був оголошений конкурс на заміщення вакантної посади директора обласної бібліотеки для дітей та юнацтва.

Як повідомляв Житомир.info, за ініціативи управління культури та туризму ОДА комунальний заклад «Обласна бібліотека для юнацтва» Житомирської обласної ради реорганізували шляхом приєднання до обласної бібліотеки для дітей, рішення ухвалили на сесії облради 14 липня 2022 року. З 2 листопада 2022 року керувати об’єднаними бібліотечними закладами призначили Світлану Гресь, яка до цього була в.о. директора Житомирського обласного літературного музею. Від початку березня 2024 року Світлана Гресь працює на посаді заступниці директора Житомирської філії ДП «Вінницястандартметрологія».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада бібліотека конкурс вакансія  
Матеріали по темі