Місто

На дитячий майданчик у сквері на Мальованці хочуть витратити ще 400 тис. грн з бюджету Житомирської громади

26 September 2024, 15:18

Комунальне підприємство «Зеленбуд» Житомирської міської ради оголосило тендер на послуги зі встановлення елементів дитячих майданчиків.

Інформація про відкриті торги з особливостями 23 вересня 2024 року оприлюднена в системі «Прозорро».

Очікувана вартість закупівлі – 400 тис. грн (кошти з міського бюджету), послуги мають надаватися за адресою: Житомир, перехрестя вулиць Троянівська та Радивилівська.

Торги заплановані на 1 жовтня, роботи підрядник має виконати за місяць – до 31 жовтня 2024 року.

Зауважимо, що на перехресті вулиць Троянівська та Радивилівська знаходиться сквер, в облаштування якого за останні роки вклали кілька мільйонів бюджетних коштів: у рамках проєкту «Бюджет участі» 2019 року у сквері були реалізовані два проєкти вартістю майже по пів мільйона кожен – спортивний майданчик за 458 тис. 004,72 грн і дитячий майданчик за 430 тис. 886,94 грн; в червні 2021 року на капітальний ремонт благоустрою території з організацією скверу на перехресті вулиць Троянівська та Радивилівська виділили 2 млн грн у рамках коштів на 6 виборчих округів, ремонт завершили до кінця літа 2023 року, витративши понад 2,6 млн грн.

В коментарі Житомир.info 26 вересня ініціатор виділення додаткових коштів на облаштування скверу на Мальованці, депутат міської ради і голова бюджетної комісії Юрій Мойсеєв пояснив, що за 400 тис. грн планують зробити безпечне покриття на дитячому майданчику.

«У скверах, які ми робили в останні 2-3 роки, на дитячих майданчиках є гумове покриття, а у цьому сквері немає, там дрібний щебінь і пісок. Це закупівля гумової плитки для безпеки дітей на майданчику», - сказав Юрій Мойсеєв.

Скриншот з тендерної документації до закупівлі КП «Зеленбуд»

Депутат зауважив, що для облаштування покриття на інших дитячих майданчиках, які були встановлені за бюджетні кошти, треба звертатися до балансоутримувача, для скверів це КП «Зеленбуд».

Як повідомляв Житомир.info, УКБ двічі оголошувало тендер на реконструкцію частини території благоустрою з організацією скверу на перехресті вулиць Троянівської та Радивилівської у Житомирі, очікувана вартість закупівлі становила 1 млн 963 тис. 993 грн. Зрештою переможцем торгів визначили ПП «Добробуд-плюс» з пропозицією 1 млн 828 тис. грн: договір підписали 17 березня 2022 року, а згодом реконструкцію перенесли на 2023 рік і потім ще доплатили підряднику 764 тис. 111,35 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сквер Мальованка тендер майданчик Зеленбуд закупівля дитячий майданчик Мойсеєв 
Матеріали по темі