Місто

У Житомирі дошкільнята привітали захисників, які перебувають на лікуванні

30 September 2024, 13:45

Напередодні Дня захисників і захисниць України, 30 вересня, вихованці Житомирських закладів дошкільної освіти привітали солодощами, оберегами та малюнками військових, які проходять лікування.

«Звісно приємно та дуже неочікувано. Це надає мотивації, сил працювати далі на благо. Ми знаємо, що нас вдома чекають. Тому це завжди буде приємно», – ділиться військовослужбовець Роман.

«Фактично, ми ж і воюємо для того, щоб наші діти, внуки більше не мали проблем з москалями, щоб могли спокійно жити у вільній та незалежній країні. Я вважаю, кожен чоловік повинен прийняти рішення для себе у свій час захищати рідних, свої культурні та етнічні цінності. Я хочу сказати, що воюю не за державу, а за наші цінності культурні», – говорить військовослужбовець Анатолій.

«Приємно дуже! Це велика підтримка для нас, завдяки цьому ми тримаємось, працюємо і заради цих діток, ми й воюємо на даний час», – каже військовослужбовець Євгеній.

«Сьогодні ми прийшли один із закладів, для того, щоб привітати наших військових із прийдешнім святом Дня захисника і захисниць України. Сьогодні вітали наймолодші вихованці закладів дошкільної освіти. Вітали зі святом: читали вірші для наших військових, підготували солодощі та невеличкі малюнки та обереги», – розповідає методист науково-методичного центру департаменту освіти Житомирської міської ради Марія Талько.

Нагадаємо, 30 листопада 2023 року до Дня святого Андрія Житомирські дошкільнята пригощали поранених захисників власноруч зліпленими варениками.

Як повідомляв Житомир.info, 6 грудня 2023 року, у Житомирі в День Збройних сил України до воїнів, які лікуються, завітав Миколайчик зі смаколиками та оберегами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДНЗ військовий лікування діти День захисників та захисниць України дошкільнята  
Матеріали по темі