Місто

Працівники житомирського водоканалу розчищали територію, щоб почати ліквідацію аварію на мережі

30 September 2024, 13:59

У зв'язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт 30 вересня у Житомирі буде призупинене водопостачання за кількома адресами.

Про це вранці 30 вересня повідомило КП «Житомирводоканал».

Список адрес:

вул. Новогоголівська;

пров. Нафтовий;

пров. 1-й Завокзальний;

вул. Комерційна + прилеглі провулки;

вул. Домбровського 59, 59 б, 59 в; вул. Івана Мазепи, 141 (роботи на одному зі своїх об'єктів виконує КП «Житомиртеплокомуненерго»).

Зазначалося, що водопостачання буде відновлене одразу після проведення аварійно-відновлювальних робіт.

За кілька годин водоканал повідомив про ускладнений доступ до деяких локацій поривів: один – під коробками, інший – під палетами.

«Перш ніж ліквідувати їх, мусимо розчистити територію. Це, до речі, якраз один із таких моментів, коли яскраво видно, чому ми не завжди можемо спрогнозувати, скільки часу нам необхідно для відновлення цілісності трубопроводів. Сьогодні працюємо над ліквідацією аварійних ситуацій на вул. Селецькій та Завокзальній. Намагатимемося зробити все можливе, аби ввечері усі були з водою», - зазначається у повідомленні.

В пресслужбі КП «Житомирводоканал» уточнили, що проведення робіт на Завокзальній – для відновлення водопостачання до вул. Новогоголівської, пров. Нафтового та пров. 1-го Завокзального, на Селецькій – через відсутність водопостачання до деяких будинків, що на вул. Комерційній.

Нагадаємо, 28 вересня у Житомирі через аварійно-відновлювальні роботи на вулицях Крошенській та Покровській було призупинене водопостачання до майже двох десятків будинків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал водопостачання вода аварія  
Матеріали по темі