Місто

За що житомиряни дякують нашим захисникам та захисницям. Опитування

1 October 2024, 12:39

Сьогодні, 1 жовтня, відзначають День захисників та захисниць України. Ми вирішили запитати у житомирян, за що вони вдячні тим, хто боронить нас від ворога.

«Від щирого серця! Славні хлопці, нехай будуть всі здорові, щасливі, щоб повернулися до батьків, матерів, до дружин та дітей. Щоб у нас була перемога!», – каже Людмила.

«За те, що ми маємо змогу спокійно спати вночі, прокидатися, що зараз можемо ходити по своїх справах та на роботу», – говорить Анастасія.

«За все те, що вони роблять для нас, країни та народу», – сказав Тарас.

«За те що ми живемо та наші діти можуть жити, хоча деколи й не спокійно. Перш за все, ми дякуємо за наше життя. Надіємось, що все буде якнайкраще», – ділиться Людмила.

«По-перше, я дуже вдячний за те, що можу тут перебувати, що можу піти спокійно на пари. Не боятися, що щось зі мною станеться завдяки їм. Те, що я тут є, можу жити, працювати та розвиватись, допомагаючи донатами, зборами й таким іншим», – ділиться Микола.

«Я хвилююся завжди. Бажаю їм здоров'я та всього найкращого, щоб вони повернулися додому до сімей, дітей, внуків. Всього якнайкращого, щоб ми найближчим часом виграли цю війну та вона закінчилася», – сказала Катерина.

«За те, що ми можемо спокійно ходити по місту, на навчання, робити повсякденні справи», – каже Євген.

«За мирне небо над головою. За те, що можемо займатися повсякденними справами. Що вони ризикуючи своїм життям, не шкодуючи себе, захищають нашу країну та кордони», – ділиться Ірина.

Ми дякуємо тим, хто стоїть на захисті нашої країни. За те, що сьогодні ми живемо у вільному місті, можемо говорити українською та бачити рідний синьо-жовтий прапор. Дякуємо, нашим захисникам!

Нагадаємо, 30 вересня, напередодні Дня захисників і захисниць України, житомирські ліцеїсти та вихованці садочків провели флешмоб та утворили ланцюг єдності.

Як повідомляв Житомир.info, 1 жовтня 2023 року українці вперше відзначатимуть День захисників та захисниць України у нову дату. В цей день у Житомирі до меморіальних стендів загиблих та померлих учасників АТО/ООС прийшли покласти квіти рідні та друзі воїнів, військовослужбовці та влада.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: опитування день захисника 
Матеріали по темі