Місто

Житомирський картонний комбінат передав автомобіль ЗСУ, а на території підприємства відкрили пам'ятний знак

1 October 2024, 15:51

1 жовтня, в День захисників та захисниць України, на території «Житомирського картонного комбінату» відкрили пам'ятний знак «Шануємо! Пам'ятаємо!», щоб не забувати про загиблих та тих, хто і зараз боронить нашу державу. Також сьогодні підприємство подарувало автомобіль для воїнів.

«В цей день ми вшанували тих захисників, які повернулися, робітників нашого комбінату. Подарували пам'ятні годинники, також подарували військовим ще один автомобіль, який їм потрібен на передовій. Це наш невеличкий вклад до нашої загальної перемоги», – каже генеральний директор ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Олег Карпека.

На підприємстві вважають, що відкриття пам'ятного знаку дуже важливе, аби не забувати про наших героїв.

«Цей знак ми називаємо «Шануємо! Пам'ятаймо». Це можливість для кожного співробітника, входячи на підприємство, приєднатися до подяки та вшанувати наших живих та загиблих героїв. І я вважаю, що це дуже важливо», – розповідає перший заступник генерального директора ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Вадим Ліскі.

Головний інженер ТОВ «Житомирський картонний комбінат» та батько загиблого героя висловив свою вдячність підприємству за активну допомогу для Збройних Сил України.

«Я вдячний керівництву підприємства, особовому складу та всьому нашому колективу, який бере активну участь в закупівлі необхідних матеріальних засобів і речей для наших військових. Дякую всім!», – сказав головний інженер ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Володимир Онушко.

«Житомирський картонний комбінат» подарував одній з бригад ДШВ автомобіль. Військовослужбовці дякують за таку ініціативу, кажуть, що така допомога зараз дуже важлива.

«Пікапи дуже важливі, тому що є можливість вивезти поранених з поля бою. Але в більшості доставлення людей на позицію і вивіз здійснюється таким транспортом. Тому дякую вашому підприємству, це вже не перша автівка. Велика вдячність підприємству, керівництву за надану допомогу. Дай Боже, щоб вона працювала, щоб все було добре і вона рятувала хлопців», – говорить військовослужбовець Віталій «Беркут».

Коли почалось повномасштабне вторгнення, деякі працівники «Житомирського картонного комбінату» стали на захист України, зокрема, від 24 лютого 2022 року мобілізувалися 84 працівники. Наразі близько 30 ветеранів війни повернулися, і працюють на підприємстві. На превеликий жаль, 5 героїв повернулися додому на щиті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Житомирський картонний комбінат Карпека Онушко Ліскі авто для ЗСУ пам'ятний знак  
Матеріали по темі