Місто

Міська влада розробила новий перелік зупинок для приміських автобусів у Житомирі

1 October 2024, 17:27

Міська влада розробила новий перелік зупинок для приміських автобусних маршрутів на території Житомирської міської громади.

Відповідний проєкт рішення виконкому оприлюднили на сайті міської ради 1 жовтня і збираються затвердити на засіданні 2 жовтня 2024 року.

«Погодити перелік зупинок для приміських автобусних маршрутів на території Житомирської міської територіальної громади згідно з додатком. Рекомендувати Департаменту регіонального розвитку Житомирської обласної державної (військової) адміністрації забезпечити належну організацію пасажирських перевезень згідно вимог чинного законодавства України та своєчасне погодження схем руху та зупинок для приміських автобусних маршрутів, які проходять територією Житомирської міської територіальної громади, з виконавчим комітетом Житомирської міської ради. Управлінню транспорту і зв’язку Житомирської міської ради забезпечити контроль за дотриманням суб’єктами господарювання, які обслуговують приміські автобусні маршрути загального користування, пунктів зупинок на території Житомирської міської територіальної громади», - йдеться у проєкті рішення.

У додатку є перелік зупинок на 19 вулицях, на двох центральних – Київській та Великій Бердичівській – зупинки приміських маршруток (з тризначними номерами) не передбачені.

Скриншот додатка до проєкту рішення виконкому

Нагадаємо, попередній перелік зупинок у Житомирі приміських автобусів погодили на засіданні міськвиконкому 19 грудня 2012 року, в ньому були передбачені кілька зупинок під час руху по Київській та Великій Бердичівській.

Додаток до рішення виконкому від 19.12.2012

Як повідомляв Житомир.info, з 1 липня 2024 року у Житомирі більше не можна розрахуватися готівкою за проїзд в громадському транспорті, для приміських маршруток таке обмеження не діє.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зупинка маршрутка виконком автобус  
Матеріали по темі