Місто

Зросла вартість ветеринарних послуг житомирського КП «Центр захисту тварин»

2 October 2024, 11:07

Від сьогодні, з 2 жовтня 2024 року, зросла вартість ветеринарних послуг, які надає житомирське комунальне підприємство «Центр захисту тварин». Проєкт рішення «Про затвердження цін на ветеринарні та інші послуги» ухвалили цього дня під час засідання міськвиконкому.

«Ми щорічно переглядаємо ціни на ветеринарні послуги, які надає наше підприємство у зв’язку зі змінами цін на витратні матеріали та медикаменти. У цьому проєкті рішення загальна кількість ветеринарних послуг залишиться незмінною. Зараз на екрані ви можете побачити найбільш популярні ветеринарні послуги й, відповідно, ціни до них. Прошу затвердити цей проєкт рішення», - розповіла директорка КП «Центр захисту тварин» Житомирської міської ради Олександра Мельник.

Зазначимо, ціни на найпопулярніші послуги КП «Центру захисту тварин» збільшилися від 30 до 150 гривень.

Зокрема, вартість клінічного огляду та консультації тварини була 120 гривень, а стане 150; зняття зубного каменю було 270 гривень, а буде 300. УЗД органів черевної порожнини тварини також здорожчало на 30 гривень – було 420, а стало 450 гривень.

Для того, щоб стерилізувати кішку тепер доведеться заплатити 720 гривень, тоді як раніше ця процедура коштувала 600 гривень. Стерилізація собаки вагою 10-20 кілограмів відтепер складе 900 гривень, а була – 750.


Нижче – затверджені ціни КП «Центр захисту тварин», які почнуть діяти з дати прийняття цього рішення, тобто – від сьогодні.

Скриншоти додатка проєкту рішення

Як повідомляв Житомир.info, 16 лютого 2022 року у міськраді інформували, що житомирські пенсіонери зможуть безкоштовно простерилізувати безпородних домашніх котів і собак та пояснювали, які документи потрібно зібрати для цього. 14 грудня на засіданні міськвиконкому КП «Центр захисту тварин» звітував, що на безплатну стерилізацію безпородних тварин, власниками яких є пенсіонери з міської громади, витратило 50 тис. грн з міського бюджету. Програма з безплатної стерилізації безпородних тварин, господарями яких є пенсіонери діяла у Житомирській міській територіальній громаді й навесні 2023 року та продовжилася й у 2024 році.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЦЗТ Мельник виконком вартість стерилізація тварина Центр захисту тварин  
Матеріали по темі