Суспільство

«Росіяни не доїхали до наших передових позицій та в'їхали у свою ж яму від КАБа», - пілот Житомирської бригади ДШВ

8 October 2024, 10:04

Артилеристи-десантники відбивають масові штурми на Вугледарському напрямку: репортаж з позиції.

Відео 5 жовтня опублікувало відділення комунікацій 148-ї окремої артилерійської бригади ДШВ ЗС України.

«Був ворожий наступ. Було достатньо одного FPV-дрона, щоб знищити одну БМП. Також їхав танк, який знищила наша артилерія. Пару пострілів — і ціль була уражена. Росіяни не доїхали до наших передових позицій та в'їхали в свою ж яму від КАБа», - говорить пілот 148-ї ОАБР «Спарта».

Його задача разом з аеророзвідником «Люксом» - провести розвідку і скоригувати вогонь по ворогу. Обстановка на напрямку важка, ворог постійно лізе — штурмує по кілька разів вдень і вночі.

У розпал чергового штурму, коли до ворога від позицій пілотів залишається кілометр, Спарта каже: «Ми відіграємо важливу роль в цій війні, бо ми – очі». І продовжує коригувати артилерію, яка вибиває ворожу піхоту з посадки навпроти. Нас теж щедро накривають. Але робота продовжується…

Дивіться ексклюзивний репортаж про те, як наші 24/7 зупиняють техніку противника під Вугледаром.

Нагадаємо, відділення комунікацій 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗС України 7 жовтня опублікувало відео про те, як військові медики допомагають цивільним у Курській області рф.

Як повідомляв Житомир.info, на youtube-каналі 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького 29 вересня 2024 року опублікували відео, де показали, як відбивають атаку ворожих мотоциклістів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДШВ 148 бригада бригада Вугледар війна ЗСУ ДШВ десантник аеророзвідник  
Матеріали по темі