Події

На півночі Житомирської області п’яний водій ВАЗ на смерть збив жінку і втік

8 October 2024, 12:15

На Олевщині поліція затримала підозрюваного у смертельній ДТП, який покинув травмовану людину на дорозі.

Про це 8 жовтня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась уночі 6 жовтня на автодорозі Копище - Олевськ, у с. Хочиному. Попередньо встановлено, що 29-річний житель Олевської громади, керуючи автомобілем ВАЗ-210930, перебував у стані сп’яніння. Він здійснив наїзд на жінку, яка йшла вулицею, та поїхав з місця події, не повідомивши про це ні медиків, ні поліцію. Унаслідок ДТП травми отримала 55-річна жителька с. Устинівки. На жаль, жінка загинула», - йдеться в повідомленні.

7 жовтня слідчі затримали водія в процесуальному порядку. Йому повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілої (ч. 3 ст. 286-1 КК України). Також чоловік підозрюється у завідомому залишенні без допомоги потерпілої, яка перебувала у небезпечному для життя стані, що спричинило її смерть (ч. 3 ст. 135 КК України). Нині триває встановлення всіх причин та обставин події.

Законодавством таке протиправне діяння карається позбавленням волі строком до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Нагадаємо, 7 жовтня у ДТП в Оліївській громаді неподалік села Вільська загинув 52-річний пішохід. Поліцейські розпочали досудове розслідування.

Як повідомляв Житомир.info, на трасі в Житомирській області водійка KIA на смерть збила 25-річну дівчину і поїхала з місця ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія водій загиблий поліція Хочине 
Матеріали по темі