Події

У селі поблизу Житомира п’яний водій Ford в’їхав у BMW в якому було 6-місячне немовля

14 October 2024, 17:01

На дорозі у с. Іванівка поблизу Житомира 13 жовтня сталася ДТП за участю двох легкових автомобілів – Ford та BMW.

Про це 14 жовтня Житомир.info розповів читач.

«Це сталося вчора, близько 17.00 год. Водій, який в’їхав в BMW, був п'яний і втік з місця події, але недалеко, бо не доїхав – машина заглухла», - розповів читач.

У Житомирському районному управлінні поліції розповіли, що під час ДТП ніхто серйозно не травмувався, а в крові водія Ford зафіксували понад 2 проміле алкоголю.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 13 жовтня близько 16:30 у селі Іванівка Березівської громади. Попередньо, сталося зіткнення автомобілів «Ford» під керуванням 45-річного житомирянина та «BMW», за кермом якого перебувала 35-річна жителька обласного центру. Унаслідок ДТП ніхто з учасників серйозних травм не отримав. 6-місячного пасажира «BMW» для огляду було доставлено до лікарні. Також поліцейські зафіксували нетверезий стан керманича автомобіля «Ford». У його крові було виявлено 2,01 проміле алкоголю», - розповіла у коментарі Житомир.info старша інспекторка з комунікації Житомирського районного управління поліції Марина Вітвіцька.

Нині поліцейські встановлюють усі обставини ДТП та звертаються до водіїв із закликом суворо дотримуватися Правил дорожнього руху та заходів безпеки під час кермування.

Нагадаємо, 12 жовтня на дорозі між селами Красилівкою та Квітневим Житомирського району авто з’їхало в кювет та зіткнулося з деревом – водійка загинула.

Як повідомляв Житомир.info, 11 жовтня 2024 року в селі Станишівка Житомирського району на автодорозі Р-18 Житомир – Попільня – Сквира – Володарка – Ставище сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Правоохоронці повідомили, що в результаті цієї ДТП одна пасажирка легковика загинула, інша – у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Іванівка поліція немовля п'яний водій нетверезий водій  
Матеріали по темі