Влада

Новим керівником Житомирського обласного ТЦК та СП став полковник, який раніше командував полком зв’язку

15 October 2024, 09:57

У Житомирській обласній військовій адміністрації 14 жовтня 2024 року провели розширену нараду з представниками територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки, правоохоронними органами та головами районних адміністрацій щодо стану мобілізації в Житомирській області.

Про це повідомив начальник ОВА Віталій Бунечко.

«В ході наради визначили подальші кроки для покращення виконання мобілізаційного завдання поставленого Генеральним штабом України. На жаль, війна продовжується, тому мобілізація – одна із запорук для забезпечення стабільності та миру в нашій Державі. Без сумнівів, кожен, хто став на захист нашої країни – герой, проте і герої потребують відпочинку та відновлення, тому поповнення війська новими кадрами вкрай важливе питання», - йдеться у повідомленні.

Також під час наради представив тимчасово виконуючого обов'язки начальника Житомирського обласного ТЦК та СП полковника Ігоря Напольського.

Ігор Напольський проживає у Чернігові і раніше був командиром 5-го окремого полку зв’язку оперативного командування «Північ». Указом президента від 20 квітня 2022 року полковник Ігор Напольський був нагороджений медаллю «За військову службу Україні».

Фото з Facebook-сторінки оперативного командування «Північ», травень 2021 року

На сайті Чернігівської міської ради є інформація, що в червні 2024 року комісія міськради надала родині Напольських дозвіл на приватизацію квартири у Чернігові (службова трикімнатна квартира житловою площею 55,7 кв.м). У протоколі комісії зазначається, що дружина Ігоря Напольського теж була військовослужбовицею, а родина з 2010 по 2017 рік проживала у Житомирі.

Нагадаємо, 7 жовтня цього року в ОВА проводили розширену нараду щодо виконання в області мобілізаційного завдання, участь у які брав начальник Житомирського обласного ТЦК та СП Сергій Мартищенко.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2023 року керівником Житомирського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки став Сергій Мартищенко, який служив у 26-й артилерійській бригаді імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича оперативного командування «Північ».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мобілізація нарада Бунечко ОВА ТЦК Напольський ТЦК та СП  
Матеріали по темі