Події

Поліцейські встановили особу потопельника, тіло якого дістали з водойми у селі Житомирського району

17 October 2024, 11:16

Поліція ідентифікувала чоловіка, тіло якого дістали зі ставка у с. Романівка Житомирського району.

Про це в коментарі Житомир.info повідомила старша інспекторка з комунікації Житомирського районного управління поліції Марина Вітвіцька.

«Повідомлення про виявлення тіла чоловіка у водоймі в с. Романівка Квітневої громади надійшло до поліції 16 жовтня близько 18:20. На місці події працювали слідчо-оперативна група відділення поліції №2 (смт Попільня) Житомирського райуправління, фахівці ДСНС та медики. Останні констатували смерть чоловіка», - розповіла Марина Вітвіцька.

Правоохоронці встановили особу потерпілого. Це - 66-річний місцевий житель. З’ясовано, що кілька годин тому чоловік пішов до водойми на риболовлю. Попередньо, ознак насильницької смерті на тілі виявлено не було.

Остаточна причина смерті буде встановлена після проведення судово-медичної експертизи.

Нагадаємо, ввечері 16 жовтня рятувальники дістали тіло чоловіка зі ставка у селі Романівка Квітневої громади Житомирського району і передали тіло поліцейським.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 6 жовтня у Житомирі рятувальники дістали тіло жінки з річки Тетерів. Правоохоронці підозрюють, що 23-річна житомирянка вчинила самогубство.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потопельник ставок поліція поліцейський Романівка Вітвіцька 
Матеріали по темі