Місто

За результатами всіх етапів конкурсу на посаду директора житомирського ліцею №30 найбільше балів набрав нинішній керівник

18 October 2024, 16:33

У Житомирській міській раді 17 та 18 жовтня проходили засідання конкурсної комісії для визначення кандидата та посаду директора ліцею №30.

Нагадаємо, до участі у конкурсному відборі на посаду директора ліцею №30 міста Житомира були допущені п’ятеро осіб:

Андрущенко Оксана Олександрівна – вчитель початкових класів ліцею №30;

Ващенко Олег Валентинович – заступник директора з навчально-виховної роботи ліцею №4;

Ващенко Світлана Миколаївна – директор Вересівського дитсадка «Журавлик», у 2021 році працювала соціальним педагогом в школі №22 і брала участь у конкурсі на посаду директора цього закладу;

Кравчук Інна Олександрівна – вчитель англійської мови ліцею №17;

Шубін Анатолій Григорович – в.о. директора ліцею №30 з серпня 2024 року, раніше працював вчителем фізики у цій школі.

Кандидати мали 17 жовтня проходити письмове тестування та вирішення ситуаційних завдань, 18 жовтня – провести презентацію перспективного плану розвитку закладу та надати відповіді на запитання членів конкурсної комісії.

За результатами першого етапу конкурсу (трансляція тут) після письмового тестування претенденти набрали: Оксана Андрущенко – 8 балів, Олег Ващенко – 7,7, Світлана Ващенко – 8,8, Інна Кравчук – 9,1, Анатолій Шубін – 9. За ситуативне вирішення завдань Оксана Андрущенко отримала 5 балів, всі інші кандидати – по 10 балів.

За результатами другого етапу (трансляція тут) Оксана Андрущенко та Інна Кравчук набрали по 12 балів (6 за презентацію і 6 за відповіді на запитання), Світлана Ващенко і Олег Ващенко – по 16 балів (8 і 8), Анатолій Шубін – 18 балів (9 і 9).

У підсумку найбільшу кількість балів набрав теперішній в.о. директора ліцею №30 Анатолій Шубін – 37 балів із 40 можливих.

Наступне засідання конкурсної комісії, на якому мають офіційно визначити переможця, заплановане на 22 жовтня.

Нагадаємо, 19 вересня цього року в Житомирі оголосили конкурс на заміщення вакантної посади директора міського ліцею №27 після звільнення Світлани Короткої, яка на посаді директора працювала з 1976 року. Документи на конкурс подали лише два кандидати – Олег Ващенко та Віталій Колодницький, який з липня 2024 року виконує обов’язки директора ліцею №27.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2024 року в Житомирській міській територіальній громаді відновили конкурси на посади директорів навчальних закладів, які не проводили від початку повномасштабного російського вторгнення, перший конкурс оголосили 10 вересня – на посаду директора ліцею №30.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ліцей директор конкурс вакансія ліцей №30 комісія Шубін 
Матеріали по темі