Події

Під колеса Citroen потрапила 10-річна дівчинка з селища Житомирської області, дитина у реанімації

21 October 2024, 14:46

Бердичівські поліцейські розслідують обставини ДТП із травмуванням дитини. Подія сталася 19 жовтня близько 13:10 по вулиці Центральній в селищі Половецькому. На місці працювала слідчо-оперативна група Бердичівського райвідділу поліції.

Про це 21 жовтня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо, 26-річний чоловік, керуючи автомобілем «Citroen Berllingo», здійснив наїзд на 10-річну місцеву жительку, яка перетинала проїзну частину. З отриманими травмами дівчинку госпіталізовано до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні», - йдеться в повідомленні.

Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події.

«Шановні водії! Неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху, обирайте швидкість та дистанцію, що дозволять вчасно зреагувати на зміну дорожніх обставин. Знижуйте швидкість в населених пунктах та в місцях можливої появи людей на дорозі. Будьте відповідальними! Водночас поліція звертається до пішоходів: переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, ємільчинські поліцейські розшукали нетверезого водія, який у селі Барашівської громади травмував 12-річну дівчинку і втік з місця події.

Як повідомляв Житомир.info, 6 вересня 2024 року у Звягелі 31-річна жителька райцентру, керуючи автомобілем Volkswagen, здійснила наїзд на 7-річну дівчинку, яка перебувала на дорозі, у результаті ДТП дитина отримала травми та була доставлена до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наїзд ДТП пішохід дитина наїзд на пішохода реанімація поліція Бердичів  
Матеріали по темі