Події

У Житомирській області правоохоронці спалили близько 60 кг наркотиків

22 October 2024, 14:18

На Житомирщині поліція знищила близько 60 кг наркотичних засобів і майже 6 тисяч нарковмісних рослин.

Про це 22 жовтня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Спалення наркотиків та сировини 21 жовтня провели поліцейські Головного управління Національної поліції в області у присутності спеціально створеної комісії. Комісійну процедуру знищення наркотичних речовин, що були речовими доказами у розглянутих судами кримінальних провадженнях, провели на підставі судових рішень, що набрали законної сили», - йдеться в повідомленні.

Марихуана, макова солома, опій, амфетамін – такі наркотики, найбільш розповсюджені серед молоді, були вилучені правоохоронцями з незаконного обігу у наркоділків під час оперативно-розшукових заходів.

Поліцейські знищили не лише наркотики та сировину, а й специфічні пристосування для їх вживання, також вилучені на місцях подій, як свідчення незаконної діяльності обвинувачених.

Нагадаємо, 26 грудня 2023 року у Житомирській області правоохоронці знищили 1000 рослин коноплі, близько 300 рослин снодійного маку та майже 260 кг канабісу, які вилучили з незаконного обігу.

Як повідомляв Житомир.info, 27 березня 2023 року на спецмайданчику поліцейські Головного управління Національної поліції в області спалили речові докази у кримінальних провадженнях щодо незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція наркотики наркотик знищення ліквідація амфетамін марихуана 
Матеріали по темі